Hjem > H > Hvordan Fjerne Foreslåtte Innlegg På Instagram?

Hvordan fjerne foreslåtte innlegg på Instagram?

Bare trykk på tre prikker øverst til høyre i et foreslått innlegg og velg Ikke interessert. Du kan deretter velge en årsak til å merke innlegget som sådan med alternativer som 淚 se til mange innlegg som dette og 淚 vil du ikke se innlegg fra denne kontoen? Du kan også trykke på Angre hvis du har en endring i hjertet.

Les mer

Hvordan fjerne utforsk på Instagram?

Slik endrer du utforskingssiden på Instagram:

Klikk på søkeikonet i forstørrelsesglasset i nederste rad. Velg en jobb du ikke liker. Trykk på menyikonet med tre prikker for nevnte innlegg. Klikk på ikke interessert أو Ikke Interessert Innlegget vil bli fjernet fra feedet.
Hvordan se logg på Instagram? For å sjekke loggen på Instagram må du først og fremst være logget inn på kontoen din. Klikk deretter på profilen din, og på de tre strekene opp i høyere hjørne. Derfra klikker du på «Settings» og velger «Security». I menyen derfra velger du «Clear Search History» helt i bunnen, så får du se loggen din.

Følgelig, kan noen se hva jeg søker på instagram?

Bare du kan se på hvem som har sett historien din." Etter det vi vet så er det ikke mulig å se hvem som har tatt skjermbilder av bildene dine på verken Instagram eller Facebook. Apper som påstår at de kan vise deg hvem som har besøkt profilen din og hvem som har blokkert deg er nok derfor ikke til å stole på. Hvordan fjerne foreslått for deg på Facebook? Slik slår du på eller av forslag til lignende sider:

  1. Trykk på øverst til høyre på Facebook.
  2. Trykk på Sider.
  3. Gå til siden din, og trykk på Mer.
  4. Trykk på Rediger innstillinger og deretter på Generelt.
  5. Bla ned til Forslag til lignende sider og trykk på På eller Av.

Hva er utforsk på Instagram?

Utforsk er et av de beste stedene for folk å oppdage, handle og komme i kontakt med folk, bedrifter og skapere. Over halvparten av kontoene på Instagram bruker Utforsk hver måned. Det er der folk går for å se bilder og videoer relatert til interessene sine fra kontoer som de kanskje ikke følger allerede. Du kan også spørre hvordan fungerer utforsk på instagram? Ved å klikke på små medier i Instagram Utforsk-rutenettet blir man sendt til Utforsk-strømmen (midterste bilde), hvor både bilde- og videoannonser vises på samme måte som i Instagram-strømmen. Klikk til større medier fører til Utforsk-videoopplevelsen (høyre bilde) som bare viser videoannonser.

Tilsvarende, hvordan være usynlig på instagram?

Slik slår du av innstillingen

Hvis du uansett vil slå av innstillingen, går du til profilen din, trykker på «innstillinger» (vises som et tannhjul på iPhone og som tre vertikale prikker på Android), og blar deg ned til «Vis aktivitetsstatus». Her kan du velge om du vil at andre skal se når du var aktiv sist eller ei.
Du kan også spørre kan man skjule følgere på instagram? Men hvis du vil skjule følgerne dine og følgelisten for bestemte personer, you can block them. For å gjøre det, må du besøke deres Instagram-profil. Når du er på profilen deres, tap on the three dots øverst til høyre. Til slutt, trykk på Block å blokkere dem.

Kan man se hvem som sjekker VSCO?

VSCO ble imidlertid først og fremst bygget for å redigere bilder over sosial interaksjon. Du kan ikke se hvem som besøker profilen din, og andre vil heller ikke vite om du sjekker deres. Det er fordi appen ikke sporer brukeraktivitet i det hele tatt.

By Lazar Coban

Kan man se hvor mange ganger noen har sett Instastory? :: Hvordan logge inn på OneDrive?
Nyttige lenker