Hjem > H > Hvordan Slette Nettleserdata Chrome?

Hvordan slette nettleserdata Chrome?

Tøm loggen

  1. Åpne Chrome-appen. på en Android-telefon eller et Android-nettbrett.
  2. Trykk på Mer. Logg øverst til høyre.
  3. Trykk på Slett nettleserdata.
  4. Ved siden av «Tidsperiode» velger du hvor mye av loggen du vil slette. Trykk på Hele perioden for å slette alt.
  5. Merk av for «Nettlesingslogg».
  6. Trykk på Slett data.

Les mer

Man kan også spørre hvordan slette historikk på iphone?

Slette logg, bufferen og informasjonskapsler

For å fjerne loggen og informasjonskapsler går du til Innstillinger > Safari, og deretter trykker du på Tøm logg og nettsteddata.
Hvordan slette loggen på Internet Explorer? Slett leserlogg: Internet Explorer: Trykk på tannhjulet oppe til høyre og gå ned til sikkerhet Trykk på det øverst valget "Slett leserlogg" Kun nr. 2, 3 og 4 skal være huket av Trykk "Slett" nederst Når den er ferdig er det viktig at du lukker alle Internet Explorer vinduene du har åpne.

Hvordan finne søkehistorikk?

Gå til nettadressen www.google.no. Nederst i høyre hjørne klikker du på Innstillinger. Velg deretter Dataene dine i Søk. Her får du oversikt over hele søkehistorikken din, altså alt du har søkt etter i Google. Derav, hvor finner man loggen på safari? Klikk på Logg for å søke i sist besøkte websider, eller klikk på Alle for å søke i sist besøkte websider og alle bokmerkene dine.

Hva er nettleseren min?

Hold inne vinduet i nettleseren Alt tasten, og trykk på H for å få frem Hjelp-menyen. Klikk på Om Google Chrome, og finn versjonsnummeret øverst i vinduet som vises. Hvordan finne søkehistorikk på iPhone? Slik kan du sjekke søkehistorikken din

Åpne Finder. Trykk på «Gå» i verktøylinja øverst på skjermen, og hold inne «Option/Alt»-knappen på tastaturet. Trykk på Bibliotek-knappen som dukker opp. Finn Safari-mappen - der ligger WebpageIcons.

Hvordan sjekke loggen på iPhone?

Du kan finne og slette nett- og appaktivitet ved å gå til Min aktivitet. Finn ut mer om hvordan du sletter aktivitet manuelt eller konfigurerer automatisk sletting. Tips: For å øke sikkerheten kan du legge til et ekstra bekreftelsestrinn for å se hele loggen din i Min aktivitet. Hvordan finne Slettet logg på Safari? Trinn 1: Slå på Apple-enheten din og gå til "Innstillinger" -appen. Trinn 2: Rull ned for å finne og klikk "Safari", så kan du gå inn på den private siden. Trinn 3: Velg alternativet "Avansert" nederst på Safari-siden. Trinn 4: Klikk "Nettsteddata" for å se slettet historie på iPhone-innstillingene direkte.

Hvordan slette logg på Windows 10?

Slette nettleserloggen

Du kan styrke personvernet ved å slette leserloggen regelmessig, særlig hvis du bruker en delt eller offentlig PC. Velg Verktøy-knappen i Internet Explorer, pek på Sikkerhet, og velg deretter Slett leserlogg. Velg hvilke typer data eller filer du vil fjerne fra PC-en, og velg deretter Slett.

By Saffier Mannelus

Kan noen se hva jeg har søkt på? :: Hvordan redigere rullegardinliste Excel?
Nyttige lenker