Hjem > H > Hvordan Slette Historikk På Messenger?

Hvordan slette historikk på Messenger?

For å slette eller avbryte meldinger i Messenger-applikasjonen for Android, er det første vi må gjøre trykk og hold på den aktuelle meldingen. Deretter må vi klikke på knappen Fjern representert av en søppelbøtte.

Les mer

Hvordan slette uleste meldinger på Messenger?

Hvordan fjerner jeg eller angrer sendingen på en melding jeg har sendt i Messenger?

  1. Gå til Chatter og åpne en Messenger-samtale.
  2. Trykk og hold på meldingen du vil fjerne for deg selv.
  3. Trykk på Fjern.
  4. Trykk på Fjern for deg.
Hvordan lese meldinger på Messenger uten at avsender ser det? Facebook
  1. Åpne Messenger-appen (men ikke gå inn på selve meldingen).
  2. Sett deretter telefonen i flymodus, men ikke lukk Messenger-appen når du gjør det – bare svei opp nederst på skjermen for å få opp verktøysfeltet, og sett på flymodus derfra.
  3. Nå kan du gå inn og lese meldingen.
  4. Når du har lest, lukker du appen.

Deretter, hva betyr hvit sirkel på messenger?

Den fylte sirkelen med en hvit hake. Dette betyr at meldingen din har blitt levert til mottakeren av meldingen. Du kan også spørre hva betyr å ignorere? Ignorere er å late som man ikke ser, hører, kjenner eller legger merke til noe; å overse.

Hvordan slette alle samtaler på Messenger?

Trykk og hold på de samtalene du vil arkivere eller slette.

  1. Arkivér: Trykk på Arkivér. for å flytte de valgte samtalene inn i arkivene dine.
  2. Merk alle som lest: Trykk på Mer. Merk alle som lest.
  3. Slett: Trykk på Slett for å slette de valgte samtalene fra Messages.
Hvordan slette flere meldinger samtidig på Messenger? Hvordan sletter jeg meldinger, samtaler eller bilder jeg har mottatt, i Messenger? Merk: Du kan ikke slette alle samtalene dine samtidig, men du kan slette individuelle samtaler. Du kan slette meldinger, samtaler og bilder fra innboksen. Husk at dette ikke sletter dem fra innboksen til vennen din.

Deretter, hvor blir det av arkiverte meldinger på facebook?

Når du arkiverer en samtale, skjules den fra innboksen din til neste gang du chatter med den personen. Trykk på profilbildet ditt øverst til venstre i Chatter. Trykk på Arkiverte chatter. Hvordan slette Meldingsforespørsler på Messenger? Slik sletter du meldingsforespørsler

Åpne Messenger og trykk på profilbildet ditt øverst til venstre. Trykk på Meldingsforespørsler. Trykk på Rediger øverst i høyre hjørne. Trykk på meldingsforespørslene du vil slette, eller trykk på og velg Velg alle.

Man kan også spørre kan man angre melding på messenger?

Fra og med 5. februar tillater en ny funksjon i Messenger å fjerne meldingen innen ti minutter, ifølge Messenger News. Denne funksjonen ble det allerede ryktet om i april i fjor. Du trenger bare å trykke på meldingen du vil fjerne, og da kan du fjerne meldingen for alle i samtalen, nærmest som en angrefunksjon.

By Py

Hva betyr Forsvinningsmodus? :: Hva er en iCloud konto?
Nyttige lenker