Hjem > H > Hvordan Logge Ut Av Alle Enheter På Netflix?

Hvordan logge ut av alle enheter på Netflix?

For å gjøre dette fra en nettleser, besøk først Netflix.com og klikk på profilen din øverst til høyre, klikk på “Din konto”. På neste skjermbilde, bla ned til Innstillinger og klikk "Logg av alle enheter". Klikk nå på "Logg av" og Netflix-kontoen din logges ut av alle enhetene.

Les mer

Angående dette, hvordan dele netflix med andre?

Du kan opprette en Netflix-konto for noen andre på Netflix-nettstedet.

  1. Logg ut av Netflix-kontoen din.
  2. Gå til netflix.com/signup.
  3. Velg et abonnement. (Abonnementer kan endres når som helst.)
  4. Opprett en konto ved å skrive inn en e-postadresse og opprette et passord.
  5. Legg inn en betalingsmåte.
  6. Det var det!
Hva er forskjellen på Netflix abonnement? Hva koster Netflix:

89 kroner for Basis-pakke (1 skjerm – ingen HD-mulighet) 109 kroner for Standard-pakke (2 skjermer – mulighet for HD) 159 kroner for Premium-pakke (4 skjermer – mulighet for Ultra HD)

Følgelig, hva er profillås netflix?

Hvis du vil begrense tilgangen til en bestemt profil på kontoen din, kan du beskytte den med en PIN-kode for profillås. Hvis du allerede har gått til en konto og blitt bedt om å oppgi en PIN-kode før du kan spille av en serie eller film, kan du se PIN-koder på kontonivå. Hva koster Netflix 2022? Gyldige Netflix rabattkoder og tilbud i mai 2022

Medlemsskapet koster 79,- i måneden og gir deg muligheten til å se en rekke spillefilmer, lokale innspillinger og populære TV-serier.

Dessuten, hva koster det å bruke netflix?

Du kan prøve Netflix gratis i en måned uten forpliktelser. Deretter koster tjenesten 79 kr pr mnd. Hvordan oppdatere Viaplay-appen? Samsung Smart TV - Oppdater appen

  1. Naviger til Samsung Smart Hub.
  2. Naviger til app-delen.
  3. Naviger til bunnen og velg “Flere apper”.
  4. Velg knappen “Oppdater apper: #” øverst på skjermen.
  5. Hold nede Velg/Enter-tasten.
  6. I oppdateringsmenyen for apper skal du nå se “Viaplay”-appen.
  7. Slå TV-en av og på igjen.

Hvorfor vil ikke Viaplay caste?

Pass på at mobilen/nettbrettet også er koblet til samme nettverk, hvis ikke vil ikke Chromecast-ikonet synes i Viaplay-appen. Logg inn på Viaplay og velg det du vil se på. Når du er innlogget på Viaplay ser du et Chromecast-ikon i høyre hjørne, der du kan koble til enheten din til Chromecast. Har Altibox Viaplay? Strømmetjenesten Viaplay lanseres som en del av det valgfrie universet hos Altibox. Velg den inn for 50 poeng og få full tilgang til Viaplay både via dekoder og Viaplay sine egne flater.

Følgelig, hvordan fjerne en enhet fra viaplay?

Når du er innlogget på nettstedet, hold musepekeren over navnet ditt i høyre hjørnet og klikk på Kontooversikt. Her kan du blant annet endre passord, legge til foreldresperre, endre betalingskort og masse annet.

By Cavill

Hvordan destruere en harddisk? :: Hvordan endre tall med punktum til komma i excel?
Nyttige lenker