Hjem > H > Hvordan Se Hva Som Er Sett På Netflix?

Hvordan se hva som er sett på Netflix?

Slik gjør du det

Hold muspekeren over navnet ditt øverst til høyre og velg «Din konto» På denne siden finner du «strømmehistorikk» under avsnittet «Min profil». Klikk der: Nå får du opp en lang, datert liste med alt du har sett på Netflix.

Les mer

Angående dette, hvordan fjerne fortsett å se på hbo?

Hvordan fjerner jeg titler fra Fortsett å se? Telefon eller nettbrett: Trykk på Profil-ikonet, og så på Fortsett å se og Rediger. Trykk på X-en ved siden av titlene du ønsker å fjerne, eller Fjern alle or å fjerne alt. Trykk på Ferdig når du er ferdig med å redigere. Hvordan få tilgang til alle filmer på Netflix? Prøv selv om du har et abonnement på Netflix, klikk på lenken netflix.com/browse/genre/1252. De siste sifrene i lenken kan skiftes ut med koder for en hvilken som helst kategori. På lenken netflix.com/browse/genre/1365 finner du for eksempel den populære sjangeren Action og eventyr.

Hvordan søke etter filmer på Netflix?

i Netflix-appen og skriv inn søkebegrepet ditt for å søke etter serier og filmer. Merk: Hvis du vil søke etter serier og filmer med spesifikke undertekst- og lydspråk, kan du gå til Lyd og undertekster på Internett. På startsiden vises rader med serier og filmer vi tror du kommer til å like. Derav, hva betyr glatt film? Filmanmeldelser > glatt

Artig og overfladisk action.

Hva er aldersgrensen på Netflix?

Netflix hjemme hos deg selv, det har foreldrene dine ansvaret for. Hvis det er ok for de at du ser en serie med 16- eller 18-årsgrense, så er det de som bestemmer det. Hvor mange kan se på Netflix? Du kan opprette profiler for medlemmer av husholdningen din, slik at de kan få en skreddersydd Netflix-opplevelse. Kontoen din kan ha opptil fem profiler, og du kan angi en aldersgrense på hver av dem.

Hvor finner jeg Netflix konto?

Konto-siden gir deg tilgang til informasjon som: Kontoinformasjon – informasjon om eieren av kontoen som du har gitt til Netflix, som f. eks. e-postadresse og telefonnummer (tilgjengelig under Medlemskap, og fakturering), og informasjon om valg av abonnement (tilgjengelig under Abonnementsinformasjon). Man kan også spørre hvordan legge inn nytt kort på netflix? Oppdater betalingsopplysninger

Logg på kontoen din og velg Administrer betalingsinformasjon. For enkelte betalingsmåter blir du videresendt til betalingstilbyderens nettsted for å fullføre oppdateringsprosessen. Hvis du vil endre hvordan du betaler for Netflix, har vi flere betalingsmåter.

Hvordan endre aldersgrense på Disney+?

For de voksne kan du enkelt sette aldersgrensen til 18+ ved å angi passordet til din konto. Da får du tilgang til alt innhold, og kan se spennende nye TV-serier, filmer og Originals som kommer til Star på Disney+.

By Fairbanks

Hva er Vekkinger iPhone? :: Hvordan endre fra Barneprofil på Netflix?
Nyttige lenker