Hjem > H > Hvordan Bytte Konto På Facebook?

Hvordan bytte konto på Facebook?

Slik veksler du mellom kontoer:

  1. Gå til facebook.com på en datamaskin.
  2. Klikk på øverst til høyre på Facebook.
  3. Velg Bytt konto.
  4. Klikk på kontoen du vil veksle til.

Les mer

Hva er 2FA kode?

Hva er 2FA? 2FA (tofaktorautentisering) er kjent ved mange navn, men i korthet betyr det at man bruker 2 faktorer ved innlogging, dvs man legger på en ekstra sikkerhet foruten bare passordet. Det mest kjente 2FA systemet i Norge er BankID (og BankID på mobil). Noe du vet, dvs passord, pin kode og lignende. Hvordan skrive inn verifiseringskode på Apple TV? Gå til Innstillinger > [navnet ditt] > Passord og sikkerhet. Trykk på Slå på tofaktorautentisering. Trykk på Fortsett. Skriv inn telefonnummeret hvor du vil motta verifiseringskoder når du logger på.

Kan ikke vise godkjente enheter iPhone?

Hvis du ikke har logget på Apple-ID-en din, klikker du på Logg på og skriver inn Apple-ID-informasjonen. Følg instruksjonene på skjermen. Hvis du vil vise eller endre innstillinger for godkjente enheter som bruker Apple-ID-en, markerer du enheten i sidepanelet. Forskjellige alternativer vises avhengig av enheten. Hvordan godkjenne iCloud fra annen enhet? Koble iPhone, iPad eller iPod touch til datamaskinen eller en annen enhet. Hvis du har en sikkerhetskode, skriver du den inn for å låse opp iPhone, iPad eller iPod touch. Hvis du vil gi datamaskinen tilgang til informasjon på enheten din, velger du enheten i Finder og klikker på Godkjenn.

Tilsvarende, hvor finner jeg kodegenerator på iphone?

Trykk på hovedmeny-knappen, de tre linjene helt til høyre i menyen, og bla deg til bunn i listen. Der finner du kodegeneratoren. Åpne denne. Vel inne i kodegeneratoren blir du møtt av en skjerm som denne, med en sekssifret kode omtrent midt i skjermbildet. Så, hvordan logge inn på iphone uten kode? Hvis du ikke husker sikkerhetskoden, må du bruke en datamaskin til å aktivere gjenopprettingsmodus på iPhone. Med gjenopprettingsmodus kan du slette iPhonen, slik at du kan konfigurere den på nytt. Når du har slettet iPhonen, kan du gjenopprette dataene og innstillingene fra en sikkerhetskopi.

Hvordan gjenopprette iPhone?

Gjenopprett iPhone, iPad eller iPod touch i iTunes på PC

  1. Koble enheten til datamaskinen.
  2. I iTunes-appen på PC-en, klikker du på enhetsknappen oppe til venstre i iTunes-vinduet.
  3. Klikk på Oversikt.
  4. Klikk på Gjenopprett, og følg deretter instruksjonene på skjermen.
Og et annet spørsmål, hvorfor 2 faktor? 2-faktor autentisering eller MFA (multi-factor authentication) er en en sikkerhetsmetode du kan bruke ved pålogging av kontoer, som e-post og Facebook. Ved å aktivere 2-faktor autentisering/MFA reduserer man risikoen betydelig for hacking og svindel.

Hva er en Godkjenningsapp?

En tredjeparts godkjenningsapp (som Google Autentisering eller LastPass) kan brukes til å generere innloggingskoder som hjelper oss med å bekrefte identiteten din når du logger inn fra en ny enhet for første gang.

By Diehl

Hva er Godkjenningsapp? :: Hvordan skru av tofaktor autentisering?
Nyttige lenker