Hjem > H > Hvordan Slette Apple Pay?

Hvordan slette Apple Pay?

Slik endrer du betalingsmåten på iPhone, iPad eller iPod touch

  1. Legg til en betalingsmåte: Trykk på Legg til betalingsmåte.
  2. Oppdater en betalingsmåte: Trykk på betalingsmåten og rediger informasjonen.
  3. Fjern en betalingsmetode: Trykk på Rediger, trykk på den røde Slett-knappen, og trykk deretter på Fjern.

Les mer

Hvordan stoppe betaling App Store?

Endre abonnementet ditt fra Apple

  1. Åpne Innstillinger-appen.
  2. Trykk på navnet ditt, og trykk deretter på Abonnementer.
  3. Trykk på navnet på abonnementet du vil endre.
  4. Hvis forskjellige typer abonnementer er tilgjengelige, vises det en liste.
  5. Trykk på Kjøp.
I forhold til dette, hvordan slette betaling på app? Administrer abonnementene dine på Google Play
  1. Åpne Google Play-appen .
  2. Trykk på profilikonet øverst til høyre.
  3. Trykk på Betalinger og abonnementer. Abonnementer.
  4. Velg abonnementet du vil avslutte.
  5. Trykk på Si opp abonnementet.
  6. Følg veiledningen.

Tilsvarende, kan barn få apple pay?

Hvis du logger av iCloud eller fjerner sikkerhetskoden din, fjernes alle kredittkort, debetkort, forhåndsbetalte kort, reisekort og ID-kort for studenter fra den enheten. Hvis du er under 13 år, er ikke Apple Pay tilgjengelig, og du kan derfor ikke legge til et kort i Lommebok-appen. Hvordan slette betalingskort på iPhone? Klikk på Vis Apple-ID i det lille vinduet som vises. I neste meny trykker du på Administrer betalingsmetoder. Nå ser du lagrede betalingskort. Trykk på kortet du vil slette fra kontoen.

Hvor mye koster Apple Pay?

Hva koster det å bruke Apple Pay? Apple Pay er helt gratis, og det er heller ingen gebyrer på betalinger med Apple Pay. Der kan dog være gebyr for kortbetalingen dersom kortet du har lagt til er et firmakort. Dette gjelder uansett om du bruker kortet i Apple Pay eller betaler med det fysisk kortet. Hvordan angre kjøp i app? Ifølge angrerettloven har du rett til å angre et kjøp innen 14 dager etter at du har mottatt varen. Ved kjøp av et digitalt produkt, for eksempel en app eller en film som enten lastes ned eller strømmes, bortfaller imidlertid angreretten så snart du begynner nedlastingen, så lenge de har opplyst om dette.

Hvordan sperre apper på iPhone?

Apple har egne innstillinger for å begrense eller sperre tilgang til bestemte apper og funksjoner på iPad eller iPhone under noe som kalles for «Restriksjoner» - også kjent som foreldrekontroll. Gå til Innstillinger > Generelt > Restriksjoner. Trykk på Aktiver restriksjoner for å skru på funksjonen. Man kan også spørre hvordan slå av restriksjoner på iphone? Slå på iPhone-en og åpne "Innstillinger" -appen. Trykk på "Generelt" og velg deretter alternativet "Begrensninger". Her finner du alternativet "Deaktiver begrensninger". Trykk på den og skriv inn passordet for å slå av begrensninger på iPhone.

Så, hvordan slette profil på match?

Dette gjør du ved å gå til rubrikken «Min konto» tidligst 24 timer etter betaling og opptil 48 timer før abonnementet utløper. Når du er på siden, klikker du på: – “Min konto”-> “Mitt abonnement”. – Følg etappene for å avbryte den automatiske fornyelsen.

By Viviyan Pociengel

Hvordan stoppe abonnement på Google Play? :: Hvordan lage en ny Apple ID?
Nyttige lenker