Hjem > H > Hvordan Åpne Tekst-Tv?

Hvordan åpne tekst-TV?

NRK leverer fortsatt nyhetstjenesten Tekst-TV. For å åpne tjenesten kan du trykke -knappen på fjernkontrollen for å hente opp Alternativer, naviger til høyre og trykk deretter [OK] for å velge Tekst-TV. Da vil du komme til Tekst-TV for denne kanalen.

Les mer

Har NRK tekst-TV?

NRK Tekst-TV - 105. Folk spør også hvordan få tekst-tv på tv2? Hvordan slå på tekst? Spill av innhold, og finn tannhjulet eller Innstillinger. Trykk på dette, og velg Norsk for tekst på og Av for tekst av.

Hvordan få norsk tekst på NRK?

NRKtekstingnorsk

Teksting via tekst-tv:

  1. NRK1 s. 777.
  2. NRK2 s. 444.
  3. NRK3 s. 333.
Dessuten, hvordan få undertekst på nrk appen? NRKs programmer er som regel alltid tekstet. Klikk på knappen formet som en snakkeboble som du ser nede til høyre i videoavspilleren. Knappen vil skru av og på teksting.

Og et annet spørsmål, hvordan legge til tekst på film?

Filmteksting/dubbing. For å aktivere eller deaktivere filmteksting i utenlandske filmer, klikker du på CC-knappen i nedre venstre hjørne av videoavspilleren. For filmer som er tekstet på mange språk, kan det hende du må klikke på CC-knappen og bla gjennom tekstingmenyen for å se om tekster på ditt språk er tilgjengelig I forhold til dette, hvordan sette på tekst nrk? Grunnregelen er at NRK tekster så å si alt som sendes, uansett om det er utenlandsk eller norsk tale, men tekstingen av norsk tale må hentes fram. Det kan du gjøre både via fjernkontrollen som såkalt DVB-tekst som sendes separat eller du kan finne teksingen via tekst-TV.

Folk spør også hvordan få på tekst på altibox?

Trykk på Altibox-knappen på fjernkontrollen bla deg bortover med pilknappene til du kommer til innstillinger, og trykk OK. Velg Språk og tekstvalg og trykk OK. Standard undertekster kan settes til på eller av. Tilsvarende, hvordan få tekst på nrk nett tv apple tv? Undertekster på Apple TV, en smart-TV eller en strømmeenhet

  1. Sveip opp på Apple TV-fjernkontrollen mens du ser på en video. Hvis du bruker en smart-TV eller strømmeenhet, bruker du navigasjonsknappene på fjernkontrollen.
  2. Klikk på Undertekster-knappen .
  3. Velg undertekstene du vil bruke.

Så, hvordan få tekst på tv norge?

TVNorge tekster nå alle program mellom kl.18.00-23.00!

  1. enten via tekst-tv (side 299)
  2. eller som et språkvalg (DVB-tekst)

By Lowell Thell

Hva er nummeret til TV 2? :: Er tegnspråk et minoritetsspråk?
Nyttige lenker