Hjem > H > Hvordan Se Story På Snapchat Uten At Det Vises?

Hvordan se story på Snapchat uten at det vises?

Trykk bare én gang på snapen du har motatt slik at den lastes inn til telefonen. Deretter skrur du på flymodus, eller skrur av datatrafikken til telefonen, og snapen vil åpnes uten at avsenderen ser det.

Les mer

Hvem kan se min story?

Alle som følger deg, kan se historien din, men bare personer du er venn med, kan svare. Venner: Bare Facebook-vennene dine vil se historien din i Facebook- og Messenger-appen. Messenger-kontaktene dine vil ikke se historien din. Egendefinert: Du kan velge spesifikke personer som kan se historiene dine. Også, hvordan blokkere noen fra my story? Åpne Snapchat, og sveip nedover fra hovedskjermen, og trykk på Innstillinger-ikonet øverst til høyre. Rull ned og under "Hvem kan", velg Vis min historie. Velg Egendefinert og merk deretter av i boksen ved siden av personen du vil blokkere. Og det er det, du er ferdig.

Ta dette i betraktning, hvordan lage privat story?

Hvordan legge ut en privat historie på Snapchat?

  1. Først, launch the Snapchat på telefonen og klikk deretter på din profile picture.
  2. Fra menyen som nå vises, bare gå til Stories og trykk på 'Private Story'.
  3. Vennelisten din vises nå også.
Også, når kom snapchat i norge? Snapchat ble lansert i Norge i 2013 og er i dag faktisk Norges nest største sosiale plattform etter Facebook.

Dessuten, når kom filter på snapchat?

Den første delen av filtrene kom den 15. september. Hvor lenge har jeg hatt Snapchat? Snap Inc. Snapchat er en mobilapplikasjon for deling av foto og video utviklet av en gruppe studenter ved Stanford University som offisielt ble utgitt i App Store i september 2011.

Også, hvordan fjerne en venn fra topplista på snap?

Fjern noen fra bestevenner ved å erstatte dem

Å sende færre snaps til de du vil ha fjernet fra listen over beste venner mens du sender flere til andre venner vil gjøre susen.
Kan politiet finne Snapchat? Det er ikke slik at politiet sitter og overvåker alle snapchatkontoer, men dersom man først er blitt anmeldt for et straffbart forhold, så har politiet gode metoder for å gjenopprette slettet materiale osv.

Hvordan vet du at noen har blokkert deg på Facebook?

Vi er blokkert i Messenger

Hvis vi ikke får tilgang til Facebook-profilen til den kontoen, er det det synonymt med at vi har blitt blokkert av brukerenSå lenge vi er sperret, vil vi ikke kunne kontakte ham.

By Karee

Hva er tlf nr til julenissen? :: Kan man sende snap til noen som har blokkert deg?
Nyttige lenker