Hjem > H > Hvordan Finne Mine Tidligere Adresser?

Hvordan finne mine tidligere adresser?

Skatteetaten.no er ikke et søkbart register for adresse- og personopplysninger. Det er Skatteetaten som er ansvarlig for et oppdatert folkeregister, men på skatteetaten.no er det er ikke mulig å søke etter adresser og personopplysninger om andre. Du kan se dine opplysninger i Folkeregisteret på Min side.

Les mer

Hvor kan jeg finne min folkeregistrerte adresse?

Opplysninger du kan be om å få se

  1. logge deg inn og sende en forespørsel om hva du ønsker opplysninger om eller.
  2. sende et brev til oss og skriv hva du ønsker opplysninger om: Skatteetaten, Postboks 3200, Grønland 0134 OSLO.
Hvem kan sjekke Folkeregisteret? Privatpersoner kan søke om å få utlevert opplysninger fra Folkeregisteret om navngitte, identifiserbare personer. Dette er de opplysningene som er registrert om en person i Folkeregisteret som kan utleveres til private personer: Navn (inkludert historikk) Fødsels- og d-nummer.

Hvordan se fødselsattest?

Medisinsk fødselsregister inneholder opplysninger om alle fødsler og fødte i Norge siden 1967. Det er nå mulig å få innsyn i disse opplysningene om deg selv via «Min helse» på helsenorge.no. I samme tjeneste får du også innsyn i opplysninger for barn under 16 år som du har foreldreansvar for. Hvor kan jeg se min sivilstatus? Se opplysningene dine

Hvis du vil se hvilke opplysninger vi har registrert om deg og barn du har foreldreansvar for, kan du logge deg inn på Min side.

Tilsvarende, hvor lang tid tar det å endre adresse i folkeregisteret?

Normalt så tar det fra 4 dager og oppover, alt etter mengden flyttemeldinger. Derav, kan man ha adresse i en postboks? Dersom leietaker ønsker all post levert til postboksen, også den som er adressert til bolig-/besøksadresse, må det meldes adresseendring fra bolig-/ besøksadresse til postboksadressen. Adresseendring meldes på posten.no.

Så, hva står i folkeregisteret?

Folkeregisteret omfatter nøkkelopplysninger om alle personer som er eller har vært bosatt i Norge. Her melder du flytting, at du gifter deg eller dødsfall, endrer navn og bestiller attester. Hva er registrert om meg i Folkeregisteret? navn og adressen(e) du har i Folkeregisteret. fødselsnummeret ditt. når og hvor du er født. litt informasjon om dine foreldre, eventuelle barn og ektefelle.

Hva skjer hvis man glemmer å melde flytting?

Hva skjer om du ikke melder flytting? Dersom du ikke blir registrert på nytt bosted i løpet av en måned, skal du registreres uten fast bosted i kommunen. Du kan også ilegges bot dersom flytting ikke meldes.

By Hartzke Basch

Hvem må man sende adresseendring til? :: Kan man få tilbake slettede SMS?
Nyttige lenker