Hjem > H > Hvordan Finne Airpods Som Er Stjålet?

Hvordan finne AirPods som er stjålet?

Hvis du tror at du kanskje har mistet dine AirPods mens du var ute, kan iCloud.com eller Find-appen vise deg hvor de befinner seg på et kart. Ved å logge inn kan du se plasseringen på alle Apple-enheter eller AirPods som er registrert på din Apple ID.

Les mer

Også, hvor lang reklamasjonstid er det på airpods?

Apple begrenset garanti dekker AirPods og Apple-merket tilbehør som leveres sammen med dem, mot produksjonsproblemer i ett år fra kjøpsdatoen. Du kan også ha rettigheter i henhold til forbrukerlovgivningen. Garantien vår dekker ikke skader forårsaket av uhell eller uautoriserte endringer. Folk spør også kan man spore iphone når den er slått av? For å finne enheten din logger du på iCloud.com/find. Du kan også bruke Finn [enhet]-appen på en annen Apple-enhet som du eier. Hvis din iPhone, iPad eller iPod touch ikke vises i listen over enheter, er ikke Finn [enhet] slått på. Men du kan fortsatt beskytte kontoen din selv om Finn [enhet] ikke var slått på.

Kan man bruke stjålet AirPods?

Du kan enten bruke iCloud-nettstedet for å finne AirPods på en datamaskin eller starte Find My iPhone tilgjengelig i App Store. Dessverre, nettstedet eller appen for å finne AirPods doesn't fungerer når noen stjeler dem med mindre de ikke har tilbakestilt dem til iCloud-kontoen sin ennå. Tilsvarende, hvordan finne mobil som er slått av? iPhone: Logg inn med din Apple-ID i iCloud i nettleser på telefon eller PC, og velg «Finn iPhone». Da får du opp et kart og en prikk som viser hvor telefonen er. Grønn prikk betyr at telefonen er online, mens grå betyr avslått. Trykk på (i) og velg «Spill av lyd», hvis ikke telefonen er i umiddelbar nærhet.

Hva betyr 2 års garanti?

I Norge er hovedregelen at reklamasjonsfristen er 2 år fra man kjøpte varen, men 5 år dersom varen er ment å vare vesentlig lenger enn 2 år. Hvor lenge varer AirPods? AirPods kan gi opptil 5 timer med lyttetid15 eller 3 timer med taletid på én lading. Hvis du lader AirPods i 15 minutter i etuiet, får du opptil 3 timer med lyttetid17 eller opptil 2 timer med taletid.

Hvor lang garanti på el sparkesykkel?

Reklamasjonsretten din er sikret gjennom norsk lovgivning. Reklamasjonsfristen er den tidsfristen du har til å klage på varen eller tjenesten til selgeren, og er normalt inntil to år. Du må imidlertid rette reklamasjon til selgeren snarest mulig etter at feilen ble oppdaget. Også, kan man spore en telefon som er avslått? Kan spore avslått telefon

Alternativt må du slå av telefonen og ta ut batteriet. Selv i avslått modus kan telefonen din nemlig spores.

Kan politiet spore telefonen min?

Politiet kommer ikke til å spore deg ved mindre de har skjellig grunn til mistanke om at du driver med noe ulovlig. Det må ha startet en etterforskning for at dette skal være tillatt, så vanligvis skal man ikke trenge å være bekymret for at politiet sporer mobilen.

By Stock Dollarhyde

Hvordan finner jeg logg? :: Kan politiet spore telefonen min?
Nyttige lenker