Hjem > H > Hvordan Slette Gamle Snapper?

Hvordan slette gamle snapper?

Åpne Snapchat-appen din, velg en samtale og trykk på en lagret melding du vil slette. Trinn 2. Når meldingen er avvalgt i grå, avslutter du chatten.

Les mer

Hvordan se sendte snapper?

Det er dessverre ikke mulig å se bilder du har sendt på Snapchat. Det eneste du kan se er: Hvem det er sendt til. Om personen har åpnet snappen. Hvordan lagre Snap video på kamerarull? Med appopptaket åpner du Snapchat-historien eller videoen for å spille av og spille inn den. Gå tilbake til appen, og trykk deretter på Record ikonet igjen for å avslutte opptaket og lagre det på kamerarullen.

Man kan også spørre hva betyr mottatt på snapchat?

Mottatt betyr at snappen eller chatten har blitt levert til mottakeren. Levert betyr at Snapchat har bekreftet leveringen av Snap til mottakeren. Du bør da se det åpnede ikonet på et tidspunkt. Hva betyr hengelås på snap? En lilla lås på noens historie betyr faktisk at det er en privat historie. 'Private stories' er en ny funksjon som i utgangspunktet ble introdusert for å opprettholde personvernet og gi mer kontroll til brukeren ved å velge publikum for historiene deres.

I forhold til dette, blir snapper lagret?

Den skiller seg fra andre delingstjenester ved at bildene ikke lagres i mobilen din og tar opp plass. Daglig blir det sendt opp mot 400 millioner bilder gjennom tjenesten. Tilsynelatende en trygg tjeneste om du vil sende private bilder, men det finnes flere måter å lagre mottatte bilder på. Hva er farlig med Snapchat? Det er ikke noe farlig med å bruke Snapchat. Men dessverre blir tjenesten ofte referert til som «sexting-appen». Det vil si å sende nakenbilder eller avslørende fotografier. Det er ikke noe håndfast som viser at Snapchat er verre enn andre tjenester når det gjelder dette.

Hvem kan se minner på snap?

Som du ser av videoen fungerer dette altså ved at det kommer opp et nytt ikon etter at du har tatt bildet, som lar deg lagre bildet du har tatt i Minner-galleriet. Dette galleriet kan du se på ved å sveipe oppover fra kameraskjermen. Hvordan lage liste på Snapchat? Slik lager du dine egne lister på Snapchat

  1. Gå inn i «Mine kontakter» på Snapchat. Snap1.jpg.
  2. Klikk på kontakten du vil ha i lista. Trykk deretter på tannhjulet du får opp. Snap2.jpg.
  3. Klikk på «Rediger navn» Snap3.jpg.
  4. mai: Madla-toget er avlyst, barnetoget i Stavanger sentrum blir enda lengre.

Hva betyr den grå boksen på Snapchat?

Den hule lilla pilen betyr at Snap med lyd har blitt åpnet. Den fylte blå pilen betyr at du sender en chat. Den hule blå pilen betyr at chatten din har blitt åpnet. Den fylte grå pilen betyr at personen du sendte en venneforespørsel til ikke har akseptert den ennå.

By Ohl Manuli

Hvor finne lagrede passord? :: Hvor ligger lagrede bilder på snap?
Nyttige lenker