Hjem > H > Hvordan Aktivere Circle K Coop?

Hvordan aktivere Circle K Coop?

Du aktiverer dette enkelt i Coop-appen slik:

Klikk på «Mitt Coop» ➡️ «Medlemsfordeler» ➡️ «Circle K EXTRA».

Les mer

Hvordan funker Coop medlemskap?

Alle som bruker Coop medlemsapp får medlemsbonusen ved å skanne appen i kassen når de betaler. Medlemmer som er logget inn på Coop medlemsapp kan også registrere kjøpet med medlemskort. Du får medlemsbonus fra den dagen du har tatt appen i bruk. Når kommer Coop pengene 2021? Som medeier i Coop får du minimum 1 % kjøpeutbytte på alt du handler i våre butikker. Husk å registrere alle kjøp med medlemsapp eller med medlemskort. Utbyttet settes automatisk inn på din medlemskonto i februar året etter opptjeningsåret.

Hvilken bank bruker Coop?

Selskapet utsteder Mastercard og Visa gjennom eget kredittkort, re:member, i tillegg til å samarbeide med sparebanker og andre partnere - slik som Coop. EnterCard er et felleseid selskap - av Swedbank AB og Barclays Bank Plc. Hvordan si opp medlemskap i Coop? Maks innskudd er kr 25.000,-. Dersom du ikke har anledning til å gå i en av våre butikker, kan du sende oss en skriftlig henvendelse til [email protected] med anmodning om å gjøre uttak. Husk å legge ved kopi av legitimasjon. Avslutning av medlemskonto kan gjøres i våre Obs Hypermarked, Extra Vik, Skulestadmo og Øystese.

Derav, hvordan åpne lønnsslipp på mail?

Lønnsslipper som sendes på e-post blir alltid sendt kryptert. Det betyr at den ansatte må angi et passord for å åpne lønnsslippen. Du kan angi et unikt passord for hver ansatt, på fane 7 Personalopplysninger, feltet "Passord". Har ikke fått lønnslipp? Hvis du ikke får lønnslipp fra din arbeidsgiver kan du eventuelt sende saken inn til Arbeidstilsynet for hjelp. Arbeidstilsynet kan gi pålegg til din arbeidsgiver i følge arbeidsmiljøloven § 18-6.

Hvor står feriepenger på lønnslipp?

Nederst på lønnslippen viser hittil-i-år-summer. Lønnsslippen viser nå opptjente feriepenger i år og i fjor. Hva er passordet til lønnslippen? Passord for åpning av lønnsslippen er de siste fem sifrene i det kontonummeret du er registrert med i PVS.

Også, er det lov å sende lønnsslipp på mail?

- kommunikasjonskanalen må være kryptert, - eller selve datafilen/lønnslippen (typisk som vedlegg til e-posten) må være kryptert. Den eksterne parten må også ha på plass tilstrekkelig informasjonssikkerhet. Sende til eksterne e-postadresser utenfor den behandlingsansvarliges informasjonssystem.

By Curtis

Er faktura gyldig kvittering? :: Hvordan bruke My POWER rabatt?
Nyttige lenker