Hjem > H > Hvilken Melon Er Sunnest?

Hvilken melon er sunnest?

Melon i alle former og fasongerMange tror at melon ikke er spesielt sunt fordi det smaker så søtt. Sannheten er at både vannmelon og andre meloner som for eksempel cantaloupe melon er svært rike på næringsstoffer.

Les mer

Så, hvilken melon er best?

Honningmelon. Honningmelonen har et fast fruktkjøtt med god tyggemotstand, og en litt mildere smak enn andre sukkermeloner. Smaken er best og melonen friskest om den er litt avkjølt. Også, hvilke meloner finnes? Produkter

  • Vannmelon. Vannmelonen er en klar sommerfavoritt, og det er ikke rart i det hele tatt.
  • Piel de Sapo. Piel de Sapo betyr froskeskinn på spansk, og melonen heter det på grunn av sitt grønne skall.
  • Honningmelon. Dette er en skikkelig melonslager, som mange har gode sommerminner sammen med.
  • Cantaloupe.
  • Galiamelon.

Når kommer vannmelon i butikkene?

Vannmelonen kan kjøpes hele året, men det er utvilsomt om sommeren vi spiser mest av den. 1. Kanskje ikke så rart vannmelon er mest populært på sommeren, da den gir en god tilførsel av væske når det er varmt. Den inneholder nemlig 90 prosent vann, og kan nytes som drikke i fast form. Tilsvarende, hvilken melon har minst kalorier? Melon er som nevnt et sunt og supergodt alternativ når du har lyst på en forfriskning i sommervarmen. De ulike melonene inneholder kun mellom 26 og 38 kalorier per 100 gram mens vannmelon, som vi kanskje spiser aller mest av, har 35 kalorier per 100 gram.

Dessuten, blir man tjukk av vannmelon?

Vekt og helse

I 100 gram vannmelon er det 30 kalorier. Det betyr at du får i deg 150 kcal hvis du spiser en halv kilo vannmelon, altså relativt lite når vi vet at en gjennomsnittsperson trenger rundt 2500— 3000 kcal per dag.
Hva er cantaloupe på norsk? Cantaloupemelon er en velkjent sukkermelon og har sitt navn fra byen syd for Roma der den ble oppdaget. Denne melonen kjennes best igjen ved at den er helt rund i formen, skallet er stripete og nettingformet. Cantaloupe er en velkjent sukkermelon og har sitt navn fra byen syd for Roma der den ble oppdaget.

Så, hvor sunt er honningmelon?

Honningmelonen er kalorifattig. I tillegg er den en fin kilde til kostfiber og vitamin C. Maten vi spiser, inneholder kjemisk energi som kan bli til bevegelsesenergi eller varme i kroppen. Hvordan modne honningmelon? Honningmelon høstes før den er helt moden og fortsetter å modne under transport og lagring. Jo varmere, jo raskere går modningsprosessen, og den vil også fremskyndes om melonen ligger ved siden av etylengassproduserende frukt som eple og banan. Du kan sjekke om en sukkermelon er moden.

Er melon en frukt?

Frukta er botanisk sett et bær, det vil si en frukt med mange frø som ikke sprekker opp for å spre frøa. Form og farge til frukta, melonen, varierer mye mellom de ulike variantene, men grunnforma er den samme: en stor, rund, litt avlang frukt der frøemnene sitter inn mot midten av tverrsnittet.

By Ridinger

Hvordan så melon? :: Hvordan synkronisere Kalender Samsung?
Nyttige lenker