Hjem > H > Hvordan Kan Jeg Finne En Person?

Hvordan kan jeg finne en person?

opplysningerpersoner

Dette er de opplysningene som er registrert om en person i Folkeregisteret som kan utleveres til private personer:

  1. Navn (inkludert historikk)
  2. Fødsels- og d-nummer.
  3. Grunnlaget for registrert identitet.

Les mer

I forhold til dette, er det lov å ha to adresser?

Du kan ikke ha flere folkeregistrerte bostedsadresser, men du kan legge til en postadresse uten at det endrer din folkeregistrerte bostedsadresse. Postadressen blir da brukt av Skatteetaten og de fleste andre statlige myndigheter. Du må selv melde adresseendring til Posten for at all posten din skal komme frem. Man kan også spørre kan man ha adresse i en postboks? Dersom leietaker ønsker all post levert til postboksen, også den som er adressert til bolig-/besøksadresse, må det meldes adresseendring fra bolig-/ besøksadresse til postboksadressen. Adresseendring meldes på posten.no.

Hvordan dokumentere bosted?

En bostedattest dokumenterer hvor du bor og hvor lenge du har bodd der. I tillegg dokumenterer attesten hvor lenge du har bodd i Norge, og i nåværende kommune. Hvis du har d-nummer, eller ikke er bosatt i Norge, kan du ikke bestille bostedsattest. Folk spør også hvordan få tilgang til folkeregisteret? Søknad om enkeltopplysninger

Dersom virksomheten ikke har behov for løpende tilgang til folkeregisteropplysninger for oppslag og ajourhold er det mulig å søke om å få utlevert enkeltopplysninger via vårt kontaktskjema. Du kan kostnadsfritt få utlevert inntil 3 til 4 opplysninger per uke.

Hvor skal man være folkeregistrert?

- Folkeregisterloven har utfyllende regler om hvor man skal ha registrert adresse. Essensen er at du skal ha registrert adresse der du har det reelle hjemmet ditt. Og så finnes det en del unntak for studenter og pendlere. Også, hvordan bli folkeregistrert i norge? Folkeregistrering i Norge

  1. For at du skal anses som bosatt, må oppholdet ditt i Norge vare, eller ha til hensikt å vare i minst 12 måneder.
  2. Når du er medlem som bosatt i Norge, kan du oppholde deg i utlandet i inntil 12 måneder i strekk, og fortsatt være medlem i folketrygden.

Så, kan ektepar ha forskjellig folkeregistrert adresse?

Svar: I utgangspunktet er det ingenting i veien for at dere kan bo på forskjellige adresser. Ekteskapet som institutt bygger likevel på en forutsetning om at dere bor sammen. Det gjøres derfor oppmerksom på at hver av dere vil ha rett til å ta ut øyeblikkelig skilsmisse dersom samlivet har vært avbrutt i minst to år. Kan man ha CO adresse? Du kan legge til eller endre postadresse og c/o hvis du ønsker at posten fra det offentlige skal sendes til en annen adresse enn til den folkeregistrerte adressen din. Dette gjelder også om du bor i utlandet. Du kan ikke ringe oss for å endre postadresse.

Kan man være gift og bo hver for seg?

Reglene tilsier at et ektepar bare kan bo hver for seg hvis de ikke deler et felles hjem. Det har de bare hvis de besøker hverandre sjeldnere enn hver tredje måned, ifølge skatteetaten.

By Thanasi Larkins

Hvor skal man skrive på en konvolutt? :: Kan ikke åpne filen Excel?
Nyttige lenker