Hjem > H > Hvordan Feste Til Oppgavelinjen?

Hvordan feste til oppgavelinjen?

Trykk og hold (eller høyreklikk) på en app fra Start-menyen eller applisten, og velg deretter Fest til oppgavelinjen om tilgjengelig. Gå til Start-menyen eller applisten, trykk og hold på (eller høyreklikk på) en app, og velg deretter Mer > Fest til oppgavelinjen .

Les mer

Hvordan får jeg tilbake verktøylinjen?

Slik flytter du oppgavelinjen fra standardplasseringen nederst på skjermen til en av de tre andre skjermkantene:

  1. Klikk en tom del av oppgavelinjen.
  2. Hold nede den primære museknappen, og dra deretter musepekeren til stedet på skjermen hvor du ønsker at oppgavelinjen skal være.
Tilsvarende, hvordan lage snarvei til nettside på skrivebordet? Klikk på området på venstre siden av nettadressen i adressefeltet i nettleseren og dra dette over på skrivebordet i Windows og slipp taket på skrivebordet. Da skal du ha et ikonet på skrivebordet som åpner den aktuelle nettsiden når du dobbeltklikker på ikonet.

Tilsvarende, hvordan få bort oppgavelinjen?

hvordan fjerne oppgavelinjen

  1. Høyreklikk eller Trykk og hold på Oppgavelinjen og velg Innstillinger for oppgavelinje.
  2. Gå ned på siden, under Flere skjermer og skru av for Vis oppgavelinje på alle skjermer.
  3. Oppgavelinjen vil nå bare vises på skjermen som er satt som hovedskjerm.
Man kan også spørre hvordan få oppgavelinjen til å forsvinne? Trykk på "Oppgavelinje" i oppgavelinjen og vinduet Egenskaper for Start-menyen. Fjern avkrysningsruten før "Skjul oppgavelinjen automatisk", og trykk deretter på "OK" for å fullføre.

Hvordan feste nettside til oppgavelinjen?

Velg Start , rull til appen du vil feste, og trykk og hold (eller høyreklikk) appen. Velg Mer > Fest til oppgavelinjen. Hvis appen allerede er åpen på skrivebordet, trykker og holder du (eller høyreklikker) ikonet på appens oppgavelinje, og deretter velger du Fest til oppgavelinjen. Hvordan feste ikon til skrivebord? Høyreklikk på programnavnet eller -flisen, og velg deretter Åpne filplassering. Høyreklikk på programnavnet, og klikk deretter på Send til > Skrivebord (lag snarvei). En snarvei for programmet vises på skrivebordet.

Dessuten, hvordan legge nettside på oppgavelinjen?

Klikk på ikonet på venstre siden av nettadressen i adressefeltet i nettleseren og dra ikonet over på skrivebordet i Windows og slipp taket på skrivebordet. Ta dette i betraktning, hva er oppgavelinje på pc? Oppgavelinjen er det som vises nederst på skjermen, når du bruker en Windows 10 datamaskin. Det er viktig å kunne litt om oppgavelinjen, fordi den gir tilgang til mange funksjoner på datamaskinen. Oppgavelinjen inneholder en mange forskjellige ikoner og symboler.

Hvordan skjule oppgavelinjen i Windows 10?

Funksjonaliteten styres gjennom en preferanse som du finner i Innstillinger> Tilpasning> Oppgavelinje (åpne Innstillinger-appen med Windows-JEG). Der finner du to alternativer som styrer automatisk skjulingsfunksjonaliteten til Windows 10 oppgavelinjen: Skjul oppgavelinjen automatisk i skrivebordsmodus.

By Halfdan

Hvordan flytte oppgavelinjen windows 11? :: Hvordan sette på blodtrykksmansjett?
Nyttige lenker