Hjem > H > Hvordan Ta Flere Bilder På Iphone?

Hvordan ta flere bilder på iPhone?

Sveip til venstre for bildesekvenser

Skyv lukkerknappen til venstre og hold den inne for å ta en bildeserie, og slipp knappen for å stoppe opptaket. Med iOS 14 og nyere kan du ta bilder i bildesekvensmodus ved å trykke på Volum opp-knappen.

Les mer

Hvordan endre lukkertid på iPhone?

Juster lukketiden

For å prøve nattmodusbilder som tar lengre tid, trykker du på Nattmodus-symbolet. Bruk deretter glidebryteren over lukkerknappen til å velge Maks for å forlenge lukketiden. Når du tar bildet, endres skyveknappen til en tidtaker som teller ned til slutten av lukkertiden.
Hva er Telekamera? Mens du tar ”Direktefokus”-bilder (med telefoto-kameraet), tar hovedkameraet bilder samtidig. Telekamera: Brukeren kan få objektorienterte bilder utenfor fokus (portrett). Hovedkamera: Brukeren kan også få bilder som inneholder bakgrunn (portrett + bakgrunn).

Folk spør også hva er forskjell på iphone 12 og 13?

Hakk på iPhone 13 er 20% mindre enn det var før. iPhone 13 har bedre 5G -ytelse enn iPhone 12. IPhone 13s tilkobling til 5G -nettverk er raskere, ifølge Apple, og den vil støtte mer enn 200 operatører i over 60 land innen utgangen av 2021. IPhone 13 har Apples nye A15 CPU. Hva er forskjellen på iPhone 13 Pro og iPhone 13? Utseendet er forholdsvis uendret, bortsett fra at kameraene på iPhone 13 har skiftet plass, at mobilene er blitt marginale 0,3 mm tykkere og at busslommen der frontkameraet sitter er blitt 20 prosent mindre. Det gjør at man får litt mer skjermflate enn i fjor.

Hvor mye går iPhone ned i pris?

13,1 prosent prisnedgang etter seks måneder, 29 prosent nedgang etter seks måneder. 32,5 prosent prisnedgang etter tre måneder, 32,5 prosent under Black Week, 33,4 prosent etter seks måneder, og 50 prosent etter ett år. Så, når er iphone billigst? Statistikken avslører imidlertid at det er ett lite vindu i løpet av året hvor en sparer mest, også på iPhone: Under Black Week – dagene før og etter Black Friday – var alle modellene i undersøkelsen bortsett fra én, på sitt laveste prisnivå i lanseringsåret.

Hvor kjøper jeg iPhone billigst?

iPhone-indeksen viser at det kan være penger å spare på å gjøre telefonkjøpet utenlands, og ikke overraskende er det Japan og USA som er billigst. Folk spør også hvor mye vann tåler iphone 12? Apple sørger for at iPhone 12 tåler 30 minutter under vann, seks meter dyp, og ikke blir skadet.

Hvor mye tåler iPhone 12?

For det er ikke spesielt hyggelig å legge masse penger i nytt utstyr som er fult av riper etter kort tid. En annen ting som er verdt å nevne er at Iphone nå kommer med IP68–sertifisering. Det betyr i praksis at telefonen tåler snorkling ned til seks meter.

By Chelsy Samsel

Har hinduismen leveregler? :: Når kommer iPhone 14 ut i Norge?
Nyttige lenker