Hjem > H > Hvordan Åpne Kontrollsenter På Iphone?

Hvordan åpne kontrollsenter på iPhone?

For å åpne Kontrollsenter sveiper du opp fra bunnen av skjermen. Trykk øverst på skjermen eller trykk på Hjem-knappen for å lukke Kontrollsenter.

Les mer

Hvilke apper støtter SharePlay?

Med SharePlay-støtte i Apple TV+, Apple Music og Apple Fitness+ – i tillegg til mange av de mest populære appene som NBA, TikTok, Twitch, Paramount+ og SHOWTIME – kan brukere se filmer og TV-serier, lytte til musikk eller fullføre en trening med venner sammen mens de er i en FaceTime-samtale. Man kan også spørre hvorfor kan jeg ikke oppdatere til ios 13? Hvis du fremdeles ikke klarer å installere den nyeste versjonen av iOS eller iPadOS, prøver du å laste ned oppdateringen på nytt: Gå til Innstillinger > Generelt > [enhetsnavn]-lagring. Finn oppdateringen på listen over apper. Trykk på oppdateringen og deretter på Slett oppdatering.

Også, hvordan laste ned ios 13?

Fra og med torsdag kveld kan alle med en iPhone 6S, iPhone SE eller nyere laste ned iOS 13. Alt du trenger å gjøre er å gå inn på Innstillinger -> Generelt -> Oppdatering. Der vil du kunne laste ned den nyeste oppdateringen til mobilen din og få tilgang til en rekke nye funksjoner. Hvordan overføre fra gammel til ny iPhone? Overføring ved hjelp av iCloud

  1. Det første du må gjøre er å ta en sikkerhetskopi av innholdet på telefonen. Gå til «Innstillinger» > «iCloud» > «Sikkerhetskopiering».
  2. Overfør deretter SIM-kortet til din nye iPhone.
  3. Neste steg er å overføre iCloud-sikkerhetskopien til den nye enheten.

Kan iPhone 6 oppdateres?

Blir ikke oppdatert lenger

Dette blir imidlertid en oppdatering som kun vil fungere med iPhone 6S og nyere, altså modeller fra 2015 og fram til i dag. Det betyr at hvis du har iPhone 6, selv om du kjøpte den for bare to år siden, har du gjort din siste store oppdatering av operativsystemet.
Hvor lenge oppdateres iPhone 6? iOShvor lengeiPhone

iPhoneiOS

VersjoniPhone 6S / 6SPlus
Utgitt25 september 2015
Utgåtte12 september 2018
StøttesJa - Inntil 2022
15 kolonner til

Angående dette, kan man oppdatere iphone 6?

Gå til Innstillinger > Generelt > Oppdatering. Trykk på Automatiske oppdateringer, og slå deretter på Last ned iOS-oppdateringer. Slå på Installer iOS-oppdateringer. Enheten oppdateres automatisk til nyeste versjon av iOS eller iPadOS. Kan iPhone 6 oppdateres til iOS 13? iOS 13 vil være en gratis nedlasting for alle med iPhone 6s eller nyere. Har du Apple Watch, slippes også watchOS 6-oppdateringen i dag.

Hvordan oppdatere iOS på gammel iPad?

Du kan også følge denne fremgangsmåten:

  1. Koble din iPhone, iPad eller iPod touch til strøm og koble den til internett via Wi-Fi.
  2. Gå til Innstillinger > Generelt og trykk på Programvareoppdatering eller Oppdatering.

By Hamnet Mahony

Når kommer iPhone 14 ut i Norge? :: Hvorfor frastøter magneter hverandre?
Nyttige lenker