Hjem > H > Hvordan Vise Skritt Apple Watch?

Hvordan vise skritt Apple Watch?

Åpne Aktivitet-appen på Apple Watch. Sveip opp for å se detaljer for hver ring. Sveip opp igjen for å se mer, for eksempel totalt antall skritt, distanse og treningsøkter.

Les mer

Følgelig, hvordan få bilder fra iphone til apple watch?

Apple Watch kan automatisk synkronisere framhevede bilder og bildeminner fra bildebiblioteket på iPhonen din.

  1. Åpne Apple Watch-appen på iPhone.
  2. Trykk på Min klokke, trykk på Bilder, og slå deretter på Synkroniser minner og Synkroniser framhevede bilder.
Hvordan stiller jeg Apple Watch? Åpne Apple Watch-appen på iPhone, gå til Min Apple Watch-fanen, og trykk på Lyder og følbar respons. Hvis du har på deg Apple Watch og ikke føler noe trykk når du justerer skyveknappen, kontakter du Apple-kundestøtte. For å få best mulig følbar respons må baksiden av Apple Watch ha hudkontakt.

Også, hvordan få flere urskiver apple watch?

Urskivegalleriet i Apple Watch-appen er den enkleste måten å få oversikt over alle de tilgjengelige urskivene på. Når du ser en urskive som er interessant, kan du tilpasse den, velge komplikasjoner og deretter legge urskiven til i samlingen din – og alt dette kan gjøres i galleriet. Derav, hvordan laste ned urskiver apple watch? Etter at du har lastet ned appen, følger du disse trinnene:

  1. Åpne appen.
  2. Velg Apple Watch på sprutskjermen som spør hvilken klokke du bruker.
  3. Du blir deretter ført til det viktigste Watch Faces By Facer -grensesnittet.
  4. Trykk på et urskive for å lese mer om det.

Hvordan få skritteller på iPhone?

Åpne Helse-appen og trykk på Naviger-fanen. Trykk på en kategori, for eksempel Aktivitet. Trykk på en underkategori, for eksempel Skritt. Hvordan måles skritt på iPhone? Innebygget i iPhone er det allerede en rekke svært avanserte bevegelsessensorer, i tillegg til GPS. Dette betyr at iPhone allerede før du har tatt appen i bruk, har sporet hvor mange skritt du har gått, hvilke distanser du har beveget deg, og hvor mange etasjer du har gått i trapper.

Hvordan bruke Apple Watch til Trening?

Start en treningsøkt

  1. Åpne Trening-appen på Apple Watch.
  2. Skru på Digital Crown for å velge treningen du vil utføre.
  3. Trykk på
  4. Velg et mål basert på kalorier, tid eller avstand, eller et åpent mål (som betyr at du ikke har satt deg noe bestemt mål, men fortsatt vil at Apple Watch skal registrere treningen din).
Hvordan synkronisere iPhone og Apple Watch? Slå på Apple Watch ved å holde inne sideknappen til du ser Apple-logoen. Hold iPhonen i nærheten av Apple Watch, vent til Apple Watch-sammenkoblingsskjermen vises på iPhonen, og trykk deretter på Fortsett. Eller åpne Apple Watch-appen på iPhone, og trykk deretter på Koble sammen med ny klokke.

Folk spør også kan man ta bilder med apple watch?

Ta et bilde

Plasser iPhonen slik at du kan ramme inn bildet med Apple Watch som søker. Skru på Digital Crown for å zoome. Hvis du vil justere eksponeringen, trykker du på hovedområdet i bildet i forhåndsvisningen på Apple Watch. Trykk på utløserknappen for å ta bildet.

By Nafis

Hvordan endre klokke på Fitbit versa? :: Hvordan endre klokka?
Nyttige lenker