Hjem > H > Hvordan Få Bort Søppelmail?

Hvordan få bort søppelmail?

De beste rådene:

  1. Det første du bør gjøre er å installere et spam-filter.
  2. Legg aldri igjen e-postadressen din på sider på nettet du ikke er sikker på, eller som du tror vil sende deg uønsket informasjon og reklame.
  3. Ikke legg inn adressen for mye på åpne nettsider eller diskusjonsgrupper.
  4. Svar aldri på uadressert post.

Les mer

Også, hvordan blokkere søppelpost?

Når du blokkerer en avsender, blir e-postene vedkommende sender til deg, sendt til Søppelpost-mappen.

  1. Gå til Gmail på en datamaskin.
  2. Åpne e-posten.
  3. Klikk på Mer. øverst til høyre.
  4. Klikk på Blokkér [avsender].
  5. Hvis du har blokkert noen ved en feil, kan du oppheve blokkeringen ved å følge de samme trinnene.
Hvordan installere spamfilter? Spamfilteret krever ingen installasjon på din epostserver, og ingen installasjon av programvare hos brukerne. Spamfilter, et program som skal sortere ut uønsket e-post (spam). Programmet kan kjøres enten på en server eller i tilknytning til en e-postklient på den enkelte brukers maskin.

Hvorfor får jeg søppelpost?

- Noe som muligens kan være grunnen til at spammail passerer spam-filteret uoppdaget, kan for eksempel være at den ikke er sendt fra e-postadressen til en kjent "spammer", at den er sendt gjennom en i utgangspunktet pålitelig e-postserver, at den ikke inneholder spam-relaterte nøkkelord, linker til svartelistede Hvordan få søppelpost til innboks iPhone? Åpne meldingen i Uønsket-mappen på iPhone, iPad eller iPod touch, trykk på Flytt til mappe-knappen nederst på skjermen, og trykk deretter på Innboks for å flytte meldingen. På Mac velger du meldingen i Uønsket-mappen og klikker på Uønsket-knappen i Mail-verktøylinjen.

Hvordan rydde ie post?

Velg en e-postsamtale du ønsker å rydde opp i. Velg pilen ved siden av Slett>Rydd opp samtale. Du kan også rydde opp i hele mapper. Hvis du blir bedt om det, kan du bekrefte ved å velge Rydd opp. Hvordan blokkere søppelpost Hotmail? Blokkere avsendere eller merke e-post som søppelpost i Outlook....

  1. Hvis du vil blokkere noen Outlook.com, velger du meldingene eller avsenderne du vil blokkere.
  2. Velg Søppelpost på den øverste verktøylinjen > Blokker(eller Søppelpost> Blokker).
  3. Velg OK.

I forhold til dette, hvordan bli kvitt reklame på e-post?

For å unngå uadressert reklame i postkassa eller på dørmatta, må du sette opp et klistremerke hvor det står at du ikke ønsker reklame. Ifølge Tomtum er både postkassa di og dørmatta lovlige leveringssteder. Bor du i blokk er det viktig at du også merker døra. Klistremerkene kan du få fra posten. Hvordan merke Mail som spam Iphone? Marker en e-post som uønsket

  1. Finn meldingslisten og velg meldingen eller meldingene du vil markere som uønsket, i Mail på iCloud.com.
  2. Gjør ett av følgende: Hvis du har valgt én melding: Klikk på , og klikk deretter på Flytt til uønsket. Hvis du har valgt flere meldinger: Klikk på Merk og deretter på «Flytt til uønsket».

Man kan også spørre hvordan unngå at mail havner i søppelpost outlook?

Administrere søppelpost

> E-post øverst på skjermen. Under Alternativer velger blokkere eller tillate. Velg dette alternativet hvis du vil slå av filtrering av søppelpost. Hvis du velger dette, vil du ikke kunne bruke noen av de andre alternativene på denne siden.

By Catie

Kan man sperre uønsket e-post? :: Hvor mange bilder kan sendes på mail?
Nyttige lenker