Hjem > H > Hvordan Zoome På Apple Watch?

Hvordan zoome på Apple Watch?

Zoom inn eller ut: Dobbelttrykk på Apple Watch-skjermen med to fingre. Tips: Dobbelttrykk med to fingre mens du klargjør Apple Watch for å få et bedre overblikk. Flytt rundt (panorer): Flytt skjermen med to fingre. Du kan også skru på Digital Crown for å panorere over hele siden, venstre-høyre og opp-ned.

Les mer

Er Siri norsk?

Apples taleassistent «Siri» har fått norsk tale, og kan hjelpe med alt fra å sende meldinger til å svare på spørsmål om meningen med livet. Se hvordan det gikk da God morgen Norge testet funksjonen sammen med teknologiekspert Magnus Brøyn. Du kan også spørre hvem er siri på norsk? Norske Harald Mæle har vært dem alle. 71-åringen er kanskje landets mest rutinerte stemmeskuespillere og hans vennlige og klare røst er for mange synonymt med Disney-klassikere.

Hvem er den norske Siri stemmen?

Et tilfeldig møte med en norskamerikaner førte til at Siri Kalvigs navn er blitt kjent for millioner av mobilbrukere. SEOGHØR.NO: Den populære iPhone-appen «Siri» er en talestyrt personlig assistent, som reagerer på den menneskelige stemmen. Og et annet spørsmål, hva betyr rød prikk på apple watch? En rød prikk vises øverst på urskiven når du har en ulest varsling. Gjør følgende hvis du vil lese den: Sveip ned på urskiven for å åpne Varslingssenter. Fra andre skjermer, trykker og holder du øverst på skjermen, og sveiper ned.

Hvordan slå av flymodus på Apple Watch?

Endre hvilke innstillinger slås av eller på i flymodus: Åpne Innstillinger-appen på Apple Watch, trykk på Flymodus, og velg deretter å slå Wi-Fi og Bluetooth av eller på som standard når du slår på flymodus. Så, hvor mye tåler apple watch? Bare hopp i det. Apple Watch er vannbestandig ned til 50 meter. Så enten du svømmer i åpent hav eller du kjører en treningsøkt i bassenget, trenger du ikke være redd for klokken.

Derav, hvor mange grader tåler apple watch?

Apple Watch er konstruert for å fungere best i omgivelsestemperaturer mellom 0 og 35 °C og bør oppbevares i en omgivelsestemperatur mellom -20 og 45 °C. Apple Watch bør for eksempel ikke ligge i solen uten tilsyn i lange perioder eller etterlates i bilen på varme dager. Man kan også spørre hvor er digital crown? Vri på Digital Crown på siden av Apple Watch til skjermen sier Låst opp. Du kan rotere Digital Crown i begge retninger. En serie med toner spilles av for å fjerne vann som er igjen i høyttaleren, og deretter kan du bruke skjermen som vanlig.

Hvordan endre posisjon på iPhone?

Slik gjør du det:

  1. Gå til Innstillinger > Personvern og velg Stedstjenester.
  2. Velg en app, og slå deretter Nøyaktig posisjon på eller av.

By Weinhardt Verdon

Hvordan endre språk på Google nest? :: Hvordan endre Apple ID på iPhone?
Nyttige lenker