Hjem > H > Hvordan Endre Treningstid På Apple Watch?

Hvordan endre treningstid på Apple Watch?

Du kan også åpne Apple Watch-appen på iPhone, trykke på Min klokke, trykke på Trening og endre innstillingene for treningspåminnelser.

Les mer

Angående dette, hvordan slå av pulsmåler apple watch?

Hvis du slår på Strømsparingsmodus under en gå- eller løpetur, slås pulsmåleren av. Hvis du vil sjekke om Strømsparingsmodus er av eller på, åpner du Innstillinger på Apple Watch og trykker på Treningsøkt. Du kan også se denne innstillingen i Apple Watch-appen på iPhone. Hva betyr skru på digital Crown? Digital Crown er som iPhone-hjemmeknappen, men på Apple Watch. Uansett hva du har på skjermen, kan du med et enkelt klikk gå tilbake til startskjermen.

Hvordan bytte urskive?

Velg en annen urskive

  1. Sveip fra kant til kant på urskiven for å se de andre urskivene i samlingen din.
  2. Hvis du vil se alle de tilgjengelige urskivene, trykker og holder du på urskiven, sveiper til du finner den du vil ha, og trykker på den.
Hvordan dele aktivitet fra iPhone til Apple Watch? dele aktivitetApple Watch

Godta en invitasjon
  1. Åpne Mosjon-appen på iPhone, og trykk deretter på Deling-fanen.
  2. Trykk på kontosymbolet øverst på skjermen.
  3. Trykk på Godta eller Ignorer.

Derav, hvordan legge til aktivitet på apple watch?

Du kan bla gjennom og legge til nye treningsformer i Trening-appen.

  1. På Apple Watch åpner du Trening-appen.
  2. Bla ned og trykk på Legg til treningsøkt.
  3. Trykk på ønsket treningsøkt.
Hva er Pulsfall? Etter et intervalldrag eller makspulstest måler du pulsen din umiddelbart, for deretter å stå i ro i ett minutt. Da måler du pulsen igjen og finner ut hvor mye den har falt. - Faller ikke pulsen mer enn 12 slag er du i meget dårlig form, og det er kan være tegn på at noe er galt.

Hvordan slette treningsøkt på Apple Watch?

Åpne Apple Watch-appen på iPhone. Trykk på Min klokke-fanen og deretter på Trening > Treningsvisning. Velg en treningsøkt, og trykk deretter på Rediger. Hvor god er skrittelleren på Apple Watch? Åpne Aktivitet-appen på Apple Watch. Sveip opp for å se detaljer for hver ring. Sveip opp igjen for å se mer, for eksempel totalt antall skritt, distanse og treningsøkter.

Du kan også spørre hva er vanndråpen på apple watch?

Vannlås er på og skjermen reagerer ikke når du trykker. Vri på Digital Crown for å låse opp Apple Watch. Vanndråpe-symbolet vises kun på Apple Watch Series 2 eller nyere og Apple Watch SE.

By Dhiren

Kan man endre leveringsadresse Posten? :: Hvordan skifter man språk på Netflix?
Nyttige lenker