Hjem > H > Hvordan Endre Til 24 Timers Klokke På Fitbit?

Hvordan endre til 24 timers klokke på Fitbit?

Slik endrer du klokken til en 12-timers eller 24-timers klokke:

  1. Gå til fitbit.com-dashbordet og klikk på tannhjulikonet. Innstillinger. Personlig informasjon.
  2. Under Avanserte innstillinger finner du Klokkeformat og velger om du vil ha en 12-timers klokke eller en 24-timers klokke.
  3. Klikk på Send og synkroniser enheten.

Les mer

Hvordan oppdatere Fitbit Charge 4?

Ha den ladede Fitbit-enheten i nærheten, og åpne Fitbit-appen. bildet av enheten. Trykk på den rosa Oppdater-knappen. Alternativet vises kun dersom en oppdatering er tilgjengelig. Deretter, hvordan endre klokke på fitbit charge 4? Åpne Fitbit -appen og trykk på Konto ikonet (profilbildet ditt øverst til venstre). Rull ned og trykk App-innstillinger, og trykk deretter på tidssone. Slå av Sett automatisk, og trykk deretter på tidssone for å velge din nåværende posisjon. Synkroniser enheten din for å endre tiden på Fitbit.

Deretter, hvordan synke fitbit versa?

Hvordan synkroniserer Fitbit-enheter dataene sine?

  1. Gå til Fitbit-appen og trykk på I dag-fanen profilbildet ditt. bildet av enheten.
  2. Trykk på Synkroniser nå.
Folk spør også hvordan sette opp fitbit versa 2? Åpne Fitbit-appen og trykk på Bli med i Fitbit. Følg instruksjonene på skjermen for å opprette en Fitbit-konto og koble («pare») Fitbit-enheten til telefonen eller nettbrettet. Sammenkobling sørger for at Fitbit-enheten og telefonen eller nettbrettet kan kommunisere med hverandre (synkronisere dataene sine).

Folk spør også hvordan endre utseende på fitbit versa?

Hvis du vil se lagrede urskiver fra klokken din, åpner du Klokker-appen og sveiper for å finne urskiven du vil bruke. Trykk for å velge den. På Sense og Versa 3 kan du også trykke og holde fingeren på den nåværende urskiven for å åpne Klokker-appen . Deretter, hvordan få fitbit versa 2 på norsk? Hvordan endrer jeg språket på Fitbit?

  1. Åpne Fitbit-appen og trykk på I dag-fanen. profilbildet ditt.
  2. Trykk på Avanserte innstillinger. Land.
  3. Slå av alternativet for at land oppdages automatisk.
  4. Velg et land og synkroniser enheten.
  5. Følg instruksjonene for å oppdatere enheten til å bruke språket du har valgt.

Følgelig, hvilken fitbit klokke er best?

Aktivitetsarmbåndet som står frem som vinneren i testen vår er Fitbit Charge 4 med innebygd GPS. Det er et veldig godt og funksjonelt aktivitetsarmbånd med godt design, flotte funksjoner og nyttige apper. Hvordan oppdatere Fitbit app? Åpne Innstillinger-appen på klokken. Om. Hvis nummeret som står under Versjon er 38.6.1.1, fester du klokken til ladekabelen og kobler ladekabelen til en USB-port på datamaskinen før du starter oppdateringen. Hold Fitbit-enheten nær telefonen eller nettbrettet for å fullføre oppdateringen.

Hvorfor lader ikke Fitbit?

Enheten er ikke koblet godt nok til ladekabelen, eller du bruker en ladekabel som tilhører en annen enhet eller som er fra en annen forhandler. Sørg for at du bruker ladekabelen som fulgte med enheten. De fleste kabler er ikke kompatible med andre enheter. Sjekk tilkoblingen og prøv å koble enheten til laderen på nytt.

By Orthman

Hvordan endre bakgrunnsfarge på Story Instagram? :: Hvordan ta gode portrettbilder?
Nyttige lenker