Hjem > H > Har Viaplay Prøvetid?

Har Viaplay prøvetid?

Viaplay har ofte kampanjer og rabatter som gir deg muligheten til å prøve ut tjenesten i hele 30 dager helt gratis. Det er ingen bindingstid på abonnementet, men du må selv huske å melde deg av for at abonnementet skal slutte å "løpe".

Les mer

Ta dette i betraktning, hvordan avslutte abonnement på viafree?

Hvis du ønsker å slette din brukerkonto må du kontakte vår kundeservice på [email protected]. Hvor mange kan være pålogget Strim? Med Strim har du tilgang til to samtidige strømmer. Hvis du også har Viaplay og/eller TV 2 Play i ditt abonnement (gjelder Strim Mye, Strim Mye + Sport, Strim Mest og Strim Mest + Sport) har du tilgang til hhv. to strømmer i Viaplay-appene og en strøm i TV 2 Play-appene.

Folk spør også kan flere bruke strive samtidig?

Du kan bruke appen på to steder samtidig. Appen på din Smart-TV fungerer som én strøm. Om du abonnerer på et abonnement hvor Viaplay og TV 2 Play inngår kan to se samtidig i Viaplay sin app og en i TV 2 Play sin app. Hvor mange kan se på HBO Max samtidig? Ja, i de fleste tilfeller kan medlemmer av husholdningen din logge på HBO Max på forskjellige enheter og se på forskjellige serier samtidig. Ja, du kan ha opptil 5 profiler for barn og voksne i nær familie eller i husholdningen din på kontoen din.

Hvordan fjerne enheter på Sumo?

Trykk på navnet ditt/profilikon eller Logg inn (logg så inn). Gå til Konto. Trykk på Enheter. Trykk på Fjern enhet for enheten du ønsker å slette. Derav, hvor mye koster abonnement på viaplay? Pakken med filmer og TV-serier koster 99 kroner per måned. Viaplay Sport koster 299 kroner måneden.

Hvilke pakker har Viaplay?

På Viaplay har vi to ulike månedsabonnement å velge mellom:

  • Viaplay – film & serier: 129kr/mnd.
  • Viaplay Total – film, serier & sport 329kr/mnd.
Dessuten, hvorfor virker ikke viaplay på smart tv? Sjekk status på din Internett-kobling via innstillinger på din TV. Om oppkoblingen ikke finnes, koble din WiFi til TV-en på nytt igjen. Tving avslutning av Viaplay-appen. Vanligvis kan du trykke på returknappen (pilen) til appen slås av og du kommer tilbake til app-menyen.

Hvordan aktivere Viaplay på Smart TV?

Slik aktiverer du Viaplay på din Smart-TV

  1. Koble din Android TV direkte til ditt bredbåndsuttak eller trådløse nettverk.
  2. Trykk “Home” på fjernkontrollen.
  3. Last ned Viaplay appen fra “Google Play Store” eller trykk på Viaplay-applikasjonen på din startskjerm.

By Jeth Hollingshead

Hvordan få engelsk tastatur på PC? :: Hvordan bytte pakke på Viaplay?
Nyttige lenker