Hjem > H > Hvordan Parre 2 Airpods?

Hvordan parre 2 AirPods?

Gå til Hjem-skjermen på iPhone, iPad eller iPod touch. Åpne etuiet – med AirPods inni – og hold det ved siden av iPhone, iPad eller iPod touch. En konfigurasjonsanimasjon vises på skjermen. Trykk på Koble til, og trykk på Ferdig.

Les mer

Hvordan koble AirPods til Samsung?

Hvis du har en Android-enhet, går du til Innstillinger > Tilkoblinger > Bluetooth. Åpne lokket mens AirPods er i ladeetuiet. Trykk og hold på konfigurasjonsknappen på baksiden av etuiet til statuslampen blinker hvitt. Når AirPods vises i listen over Bluetooth-enheter, velger du dem. Du kan også spørre hvordan ser man at airpods er fulladet? Hvis AirPods ligger i etuiet og lokket er åpent, viser lyset ladestatusen til AirPods. Når AirPods ikke ligger i etuiet, viser lyset statusen til etuiet. Grønt betyr fulladet, og oransje betyr at mindre enn en full lading gjenstår.

Hvor lenge varer AirPods?

Med effektiv strømstyring og lavt strømforbruk sørger W1-chipen for at AirPods gir opptil fem timer lyttetid på én lading. De er dessuten laget for å holde tritt med deg, takket være ladeetuiet som kan lade dem opp flere ganger og gi mer enn 24 timers batteritid. Hvorfor blinker AirPods? Statuslampen skal blinke hvitt, noe som betyr at AirPods er klare til å kobles til. Hold ladeetuiet med AirPods inni og lokket åpent, ved siden av iPhone, iPad eller iPod touch. Følg trinnene på skjermen på iPhone, iPad eller iPod touch. Test AirPods.

Hva er Romtilpasset lyd?

Romtilpasset lyd er en omsluttende lydopplevelse hvor lyden beveger seg rundt deg i ulike retninger. Hvordan skru på Romtilpasset lyd? Gå til Innstillinger > Fjernkontroller og enheter > Bluetooth. Velg dine AirPods eller Beats i listen. Trykk på «Se og hør hvordan det fungerer» under Romtilpasset lyd. Bytt fra Stereolyd til Romtilpasset lyd for å få en demonstrasjon av forskjellen mellom dem.

Dessuten, hvor mye koster 1 airpod pro?

Den billigste prisen for Apple AirPods Pro Wireless In-ear akkurat nå er 2 129 ,-. Hvor masse koster AirPods? Pris- og produktinformasjon

Den billigste prisen for Apple AirPods (2nd Generation) med ladeetui akkurat nå er 1 290 ,-. Det er et av de 10 mest populære produktene i kategorien Hodetelefoner med en gjennomsnittlig vurdering på 3.6 av 5.

Hva er MagSafe Ladeetui?

MagSafe-laderen er laget for å lade iPhone trådløst på en rask og trygg måte. Systemet tilpasser seg forholdene for å optimalisere ladingen av iPhone med en maksimal effekt på opptil 15 W for raskere trådløs lading.

By Warchaw Delanoy

Hvordan endre navn på iPhone? :: Hva er Lydfremheving?
Nyttige lenker