Hjem > H > Hvordan Dele Opp En Kolonne I Excel?

Hvordan dele opp en kolonne i Excel?

Dele celler

  1. Klikk i en celle, eller merk flere celler som du vil dele opp.
  2. Klikk Del celler i Slå sammen-gruppen i fanen Oppsett under Tabellverktøy.
  3. Angi hvor mange kolonner eller rader du vil dele de merkede cellene i.

Les mer

Og et annet spørsmål, hva betyr semikolon i excel?

Skill verdiene i ulike rader ved å bruke semikolon (;). Hvis du for eksempel vil angi verdiene 10, 20, 30 og 40 i én rad og 50, 60, 70 og 80 i raden under, angir du en 2-ganger-4-matrisekonstant: {10,20,30,40;50,60,70,80}. Angående dette, hvordan deler man i excel? Dele tall i en celle

Hvis du vil gjøre denne oppgaven, bruker du den aritmetiske operatoren / (skråstrek). Hvis du for eksempel skriver inn =10/5 i en celle, viser cellen 2. Viktig!: Pass på at du skriver inn et likhetstegn (=) i cellen før du skriver inn tallene og /-operatoren.

Ta dette i betraktning, hvordan slå sammen tekst fra to celler i excel?

Slå sammen tekst fra to eller flere celler til én celle

  1. Klikk på cellen der du vil plasser de kombinerte dataene.
  2. Skriv inn =, og velg deretter den første cellen du vil slå sammen.
  3. Skriv inn & og bruk anførselstegn med et mellomrom.
  4. Velg den neste cellen du vil slå sammen, og trykk på ENTER.
Dessuten, hvordan splitte fornavn og etternavn i excel? Velg kolonnene du vil splitte informasjonen til

Da gjenstår det bare det å velge <Målområde> som du finner her midt på vinduet. Hold inne <CTRL> tasten og marker begge kolonnene med <Fornavn> og <Etternavn> slik som dette. Avslutt med <Fullfør> og du er klar.

Hvordan skille fornavn og etternavn i Excel?

Bruk funksjonen Tekst til kolonner. Tekst til kolonner i Excel lar deg dele tekstverdier i separate celler på rad. Du kan bruke dette til å skille et fornavn og etternavn fra det fulle navnet. Bruk markøren til å velge alle navnene i kolonnen med full navn. Og et annet spørsmål, hvordan bruke autosummer i excel? Hvis du trenger å summere en kolonne eller rad med tall, kan du la Excel gjøre det for deg. Merk en celle ved siden av tallene du vil summere, klikk på Autosummer på Hjem-fanen, og trykk deretter på ENTER, så er du ferdig.

Hvordan få minus i Excel?

Trekke fra tall i en celle

Hvis du vil gjøre enkle subtraksjoner, bruker du den aritmetiske operatoren - (minustegn). Hvis du for eksempel skriver inn formelen =10-5 i en celle, vil cellen vise 5 som resultat.
Angående dette, hvordan skrive inn formler i excel? En rask og enkel måte å legge til verdier i Excel, er å bruke Autosummer. Bare merk en tom celle rett under en kolonne med data. Klikk deretter Autosummer påFormel-fanen > Summer.

Hvordan regne ut prosent i regneark?

Å finne hvor mange prosent et tall utgjør av et annet er svært enkelt på regneark, dersom man bruker brøkdeler som utgangspunkt. Man bare dividerer tallene med hverandre og formaterer cella til å skrive resultatet som prosent. Vanligvis kan man gjøre dette bare ved å trykke på en egen %-knapp på formateringslinja.

By Marasco Fontanini

Hvordan dele skjerm fra PC til TV? :: Hvordan summere flere ark i Excel?
Nyttige lenker