Hjem > H > Hvilke Apper Støtter Shareplay?

Hvilke apper støtter SharePlay?

Med SharePlay-støtte i Apple TV+, Apple Music og Apple Fitness+ – i tillegg til mange av de mest populære appene som NBA, TikTok, Twitch, Paramount+ og SHOWTIME – kan brukere se filmer og TV-serier, lytte til musikk eller fullføre en trening med venner sammen mens de er i en FaceTime-samtale.

Les mer

Også, hvordan deler man skjerm på facetime?

Del skjermen din i FaceTime på iPhone eller iPad

  1. Start en FaceTime-samtale.
  2. Trykk på knappen Del innhold .
  3. Trykk på Del skjermen min .
Dessuten, hvordan skru av shareplay? Hvis du vil forlate FaceTime-samtalen, kan du klikke på SharePlay-symbolet i menylinjen, og deretter klikke på Lukk-knappen øverst til høyre.

Hvordan få AirPlay til å virke?

Sørg for at de AirPlay-kompatible enhetene er slått på og i nærheten av hverandre. Kontroller at enhetene er oppdatert til den nyeste programvaren og at de er på samme Wi-Fi-nettverk. Start enhetene du vil bruke med AirPlay eller skjermspeiling, på nytt. Hvordan fungerer SharePlay? Start en FaceTime-samtale på iPhone eller iPad. Sveip opp fra bunnen av FaceTime-samtalen, og åpne en app for videostrømming som støtter SharePlay. Velg en film eller TV-serie, og spill av. Om du blir bedt om det, trykker du på SharePlay.

Hvordan se film sammen?

Netflix Party er en enkel utvidelse som lar folk se noe sammen. Når Netflix Party er installert, velger initiativtakeren en film på Netflix, og klikker deretter på NP-knappen i nettleseren din, til høyre for adressefeltet. Da får hen en URL som kan sendes til de andre. Hvordan dele skjerm på FaceTime Mac? Del skjermen din

  1. Mens du er i en FaceTime-samtale på Macen, åpner du en app du vil dele i samtalen.
  2. Klikk på FaceTime-knappen i menylinjen.
  3. Klikk på Del skjerm-knappen , og gjør deretter ett av følgende: Del appvinduet: Velg Vindu, flytt pekeren til appen du vil dele, og klikk deretter på Del dette vinduet.

Hvordan dele skjerm på messenger?

Fra anropet, sveip opp fra bunnen. Trykk på Del skjerm. Trykk på Start nå, og trykk deretter på MINIMER ANROP for å begynne å dele. Deretter, hvordan finne kontrollsenter ipad? Bruk Kontrollsenter på iPad

  1. For å åpne Kontrollsenter sveiper du nedover fra øverst til høyre på skjermen.
  2. For å lukke Kontrollsenter, sveiper du opp fra bunnen av skjermen eller bare trykker på skjermen.

Hvor finner jeg AirPlay?

Hva er AirPlay?

  1. Sjekk at Apple-enheten du vil dele innhold fra, er koblet til samme nettverk som Apple-TV-en eller en AirPlay 2-kompatibel smart-TV.
  2. Finn innholdet du vil strømme og trykk på AirPlay-symbolet (bilde).
  3. Velg enheten du vil dele innholdet med.

By Terrance Eckford

Hvordan dele Wi-Fi på iPhone? :: Hvorfor får jeg ikke koblet til Bluetooth?
Nyttige lenker