Hjem > H > Hvordan Dele En Kolonne I Excel?

Hvordan dele en kolonne i Excel?

Prøv det!

  1. Merk cellen eller kolonnen som inneholder teksten du vil dele opp.
  2. Velg Data> Tekst til kolonner.
  3. Velg Skilletegn > Neste i veiviseren for konvertering av tekst til kolonner.
  4. Velg Skilletegn for dataene.
  5. Velg Neste.
  6. Velg Mål, som er der du vil at de delte dataene skal vises på regnearket.
  7. Velg Fullfør.

Les mer

Ta dette i betraktning, hvordan splitte fornavn og etternavn i excel?

Velg kolonnene du vil splitte informasjonen til

Da gjenstår det bare det å velge <Målområde> som du finner her midt på vinduet. Hold inne <CTRL> tasten og marker begge kolonnene med <Fornavn> og <Etternavn> slik som dette. Avslutt med <Fullfør> og du er klar.
Folk spør også hvordan deler man i excel? Dele tall i en celle

Hvis du vil gjøre denne oppgaven, bruker du den aritmetiske operatoren / (skråstrek). Hvis du for eksempel skriver inn =10/5 i en celle, viser cellen 2. Viktig!: Pass på at du skriver inn et likhetstegn (=) i cellen før du skriver inn tallene og /-operatoren.

Hvordan splitte tall i Excel?

Klikk på Tekst til kolonne-fanen i Dataverktøy-gruppen på fanen Data. Konverter tekst til kolonner-veiviseren åpnes. Velg Skilletegn hvis det ikke allerede er valgt, og klikk deretter på Neste. Velg skilletegnet eller skilletegnene for å definere stedene der du vil dele celleinnholdet. Hvordan dele en excel celle i to? Dele celler

  1. Klikk i en celle, eller merk flere celler som du vil dele opp.
  2. Klikk Del celler i Slå sammen-gruppen i fanen Oppsett under Tabellverktøy.
  3. Angi hvor mange kolonner eller rader du vil dele de merkede cellene i.

Angående dette, hva betyr semikolon i excel?

Skill verdiene i ulike rader ved å bruke semikolon (;). Hvis du for eksempel vil angi verdiene 10, 20, 30 og 40 i én rad og 50, 60, 70 og 80 i raden under, angir du en 2-ganger-4-matrisekonstant: {10,20,30,40;50,60,70,80}. Ta dette i betraktning, hvordan bruke autosummer i excel? Hvis du trenger å summere en kolonne eller rad med tall, kan du la Excel gjøre det for deg. Merk en celle ved siden av tallene du vil summere, klikk på Autosummer på Hjem-fanen, og trykk deretter på ENTER, så er du ferdig.

Hvordan regne ut prosent i regneark?

Å finne hvor mange prosent et tall utgjør av et annet er svært enkelt på regneark, dersom man bruker brøkdeler som utgangspunkt. Man bare dividerer tallene med hverandre og formaterer cella til å skrive resultatet som prosent. Vanligvis kan man gjøre dette bare ved å trykke på en egen %-knapp på formateringslinja. Hvordan legge inn formler i Excel? Opprette en enkel formel i Excel

  1. Klikk i cellen i et regneark der du vil sette inn formelen.
  2. Skriv inn = (likhetstegn), etterfulgt av konstantene og operatorene (opptil 8192 tegn), som du vil bruke i beregningen. I dette eksempelet kan du skrive inn =1+1. Obs!:
  3. Trykk på ENTER (Windows) eller RETURN (Mac).

Du kan også spørre hvordan få flere kolonner i excel?

For å sette inn én enkelt kolonne: Høyreklikk på hele kolonnen til høyre for der du ønsker å legge til en ny kolonne, og velg Sett inn kolonner. For å sette inn flere kolonner: Velg det samme antall kolonner til høyre for der du ønsker å legge til nye. Høyreklikk på utvalget og velg Sett inn kolonner.

By Jabin

Hvordan få minus i Excel? :: Hvordan legge til ny bruker på Ipad?
Nyttige lenker