Hjem > H > Hvordan Fungerer Airplay?

Hvordan fungerer AirPlay?

iPhone & iPad

Pass på at mobilen eller nettbrettet er koblet til samme WiFi-nettverk som Apple TVen, eller koble Bluetooth på begge enheter. Når du er klar til å se, klikker du på Airplay-ikonet i spilleren og kan enkelt speile det du vil se direkte til TV'en.

Les mer

Også, kan man caste fra mobil til chromecast?

Når mobilen eller nettbrettet du vil strømme fra er på samme trådløse nettverk som Chromecast, vil det dukke opp et caste-ikon i de appene som har muligheten for strømming til Chromecast. Dette ikonet ser ut som et rektangel med signalbølger. Følgelig, hvordan resette chromecast? Fra Chromecast-enheten

  1. Sørg for at Chromecasten er koblet til TV-en, og hold knappen på Chromecasten inne i minst 25 sekunder eller til den lysende LED-lampen på Chromecasten begynner å blinke rødt.
  2. Når LED-lyset begynner å blinke hvitt og TV-en ikke viser noe bilde, slipper du knappen. Da blir enheten startet på nytt.

Hvordan caste Viaplay til Chromecast?

Koble til din data, iOS eller Android-enhet* og Chromecast till samme Wi-Fi-nettverk. Søk etter og trykk på Chromecast-symbolen i appen. Markèr din Chromecast i listen over tillgjengelige enheter som vises og start avspillningen. Folk spør også hvordan få nrk på chromecast? For å kunne se video fra NRK TV på TV-skjermen din via Chromecast må du først installere en plugin til Chrome på PC-en din: Google Cast. Pluginen er tilgjengelig for alle Chrome-versjoner på Windows, Mac og andre desktop-operativsystem.

Du kan også spørre hva er tilgangspunktisolering?

Wi-Fi-nettverkskonfigurasjonen din hindrer enheter i å kommunisere med Chromecast. For å løse dette problemet må du deaktivere isoleringen av tilgangspunktet – også kjent som klientisolering – på ruteren. Du kan også spørre hvordan koble opp chromecast til tv? Chromecast

  1. Koble den ene enden av USB-strømkabelen til Chromecasten, og den andre enden av kabelen til strømforsyningen. Bruk USB-strømkabelen og strømadapteren som fulgte med i esken, for å få best mulig ytelse.
  2. Koble Chromecasten til en ledig HDMI-inngang på TV-en.
  3. Koble strømforsyningen til en ledig stikkontakt.

Hvordan bruke innebygd Chromecast?

Konfigurer TV-en med Chromecast innebygd via

  1. Sørg for at telefonen eller nettbrettet er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som TV-en eller skjermen med Chromecast innebygd.
  2. Installer Google Home-appen.
  3. Åpne Google Home-appen .
  4. Følg trinnene.
  5. Konfigureringen er ferdig.
Hvordan koble Google Home til Wi-Fi? Hvis høyttaleren eller skjermen er koblet til et Wi-Fi-nettverk
  1. Åpne Google Home-appen. .
  2. Trykk og hold på feltet for enheten.
  3. Øverst til høyre trykker du på Innstillinger. Enhetsinformasjon.
  4. Trykk på Glem ved siden av «Wi-Fi».
  5. Følg konfigureringstrinnene for å konfigurere enheten på det nye Wi-Fi-nettverket.

Hvordan koble USB til TV?

Den vanligste løsningen er at det er MHL-tilkobling integrert i USB-tilkoblingen på telefonen. Slike telefoner krever en kabel som passer både i telefonen og i TV-en, så det ser ut som en USB-kabel som ender i en HDMI-plugg du setter i TV-en.

By Arline Richburgh

Hvordan dele bilder fra iPhone til Samsung? :: Hvordan flytte filer Mac?
Nyttige lenker