Hjem > H > Hvordan Reposte Andres Innlegg På Instagram?

Hvordan reposte andres innlegg på Instagram?

Trykk på under bildet eller videoen i feeden. Trykk på Legg til innlegg/video i historien din. Trykk på Send til. Trykk på Del ved siden av Din historie, og trykk deretter på Ferdig.

Les mer

Hvordan dele noens story?

Hvordan dele en Instagram-historie med historien din

  1. Åpne Instagram og trykk på paper airplane (direktemeldinger-ikonet) i øvre høyre hjørne.
  2. Åpne tagging notification du mottok da du ble tagget i historien.
  3. Trykk på Add to Your Story og velg Send å legge den ut på din egen, og deretter publisere historien som normalt.
Hvordan dele en post på Instagram? Å dele et Instagram-innlegg med Instagram-historien din er enkelt sammenlignet med å dele det i feeden din.
  1. Start Instagram-appen og finn innlegget du vil dele.
  2. Trykk på paper airplaneunder innlegget. Dette lanserer Share.
  3. Trykk på Add post to your Story.
  4. Trykk på nederst til venstre Your Story å poste.

Deretter, hvordan få til to historier på instagram?

For å lage en ny story, går du inn på Instagram og trykker på profilbildet ditt øverst i venstre hjørne. Da kommer du til en kameraskjerm. Herfra kan du enten laste opp et bilde eller en video du allerede har tatt, eller ta et nytt bilde/video med kameraet på Instagram. Derav, hvordan dele en video på instagram? Instagram-appen for Android og iPhone

Bla til Story nederst. Trykk på nederst på skjermen for å ta er bilde eller trykk og hold inne for å spille inn en video. For å velge et bilde eller en video fra galleriet eller kamerarullen på telefonen din, sveip opp hvor som helst på skjermen.

Hvordan dele reels på story?

For å selv publisere en Reels-video går du til startsiden og sveiper til venstre for å komme til Story-modus. Der finnes nå en liten meny med tekstene DIREKTE, HISTORIE og REELS. Klikk deg inn under Reels-fanen og begynn å skape i henhold til funksjonene ovenfor. Hvordan Reposte en story på Instagram? Hvordan gjør du det? 01 | Velg et innlegg. 02 | Klikk på delingsknappen under bildet (papirfly-ikonet). 03 | Velg 'Legg til innlegg i historien din' .

Ta dette i betraktning, hvordan dele link på instagram story?

Lenke i Instagram Stories

  1. Åpne Instagram-appen og lag en story.
  2. Trykk på stikker-ikonet og velg "Link".
  3. Legg inn URL-en og velg evt tekst til lenke-knappen.
Folk spør også hvordan få instagram på facebook side? Trykk på eller på profilbildet ditt nederst til høyre for å gå til profilen din. Trykk på øverst til høyre, og trykk deretter på Innstillinger. Trykk på Konto og deretter på Deling i andre apper. Velg Facebook.

I forhold til dette, hvordan dele reels på instagram?

Gå inn på Instagramkonten du ønsker å dele videoen på. Trykk på boblen “din historie”, eller dra skjermen mot høyre. Nederst på skjermen kommer det opp ulike alternativer, du velger da Reels. På venstre side vil det da dukke opp en “meny”, her kan du velge lengde, musikk, hastighet og effekter for Reels-videoen din.

By Jaquenetta Strine

Hvordan legge ut nytt innlegg på Instagram? :: Hvordan dele reels på Instagram?
Nyttige lenker