Hjem > H > Hvordan Dele En Video På Instagram?

Hvordan dele en video på Instagram?

Instagram-appen for Android og iPhone

Bla til Story nederst. Trykk på nederst på skjermen for å ta er bilde eller trykk og hold inne for å spille inn en video. For å velge et bilde eller en video fra galleriet eller kamerarullen på telefonen din, sveip opp hvor som helst på skjermen.

Les mer

Ta dette i betraktning, hvordan reposte andres innlegg på instagram?

Trykk på under bildet eller videoen i feeden. Trykk på Legg til innlegg/video i historien din. Trykk på Send til. Trykk på Del ved siden av Din historie, og trykk deretter på Ferdig. Du kan også spørre hvordan få til to historier på instagram? For å lage en ny story, går du inn på Instagram og trykker på profilbildet ditt øverst i venstre hjørne. Da kommer du til en kameraskjerm. Herfra kan du enten laste opp et bilde eller en video du allerede har tatt, eller ta et nytt bilde/video med kameraet på Instagram.

Dessuten, hvordan deler man på instagram?

oppfordre kunder til å dele bilder av produkter kjøpt i din nettbutikk og be de tagge bildene sine med en bestemt hashtag hvis de ønsker å blir repostet. Bruk 'Repost' til å søke etter en bestemt bruker eller hashtag, klikk på bildet, trykk 'repost' og vips! Hvordan svare på spørsmål på Instagram? Trykk på Direkte nederst på skjermen, og trykk deretter på . Trykk på for å se spørsmålene du har fått via spørsmålsetiketten i historien din. Velg et spørsmål for å svare på det og vise det til seerne dine.

Hvordan legge ut flere videoer på Instagram?

Hvordan deler jeg et innlegg med flere bilder eller videoer på...

  1. Trykk på øverst for å se telefonens bibliotek.
  2. Trykk på .
  3. Velg opptil 10 bilder og videoer fra biblioteket på telefonen.
Hvordan filme på Instagram? For å ta et bilde, trykk på kameraknappen. Holder du knappen inne, tar du opp video. Den kan være maks 15 sekunder. Når du åpner kameraet, er det satt til «vanlig» modus, noe du kan se fra den nederste linjen under kameraknappen.

Hvor lang video kan man legge ut på Instagram?

Instagram tillater 15 sekunders videosnutter, Facebook 20 sekunder og Whatsapp 30 sekunder. Da kan det være kjedelig om man nettopp filmet en snutt man gjerne skulle ha postet, men som er noen sekunder for lang. Hvordan dele en link på Instagram? Åpne Instagram-appen din, ta et bilde eller en video (eller last opp fra kamerarullen din) Klikk på sticker-ikonet oppe til høyre i skjermbildet (firkanten med smilefjes) Velg stickeren det står «lenke» på (hvis du mot formodning ikke har den: oppdater appen din) Legg til URLen/nettstedsadressen du vil lenke til.

Hvordan dele reels på story?

For å selv publisere en Reels-video går du til startsiden og sveiper til venstre for å komme til Story-modus. Der finnes nå en liten meny med tekstene DIREKTE, HISTORIE og REELS. Klikk deg inn under Reels-fanen og begynn å skape i henhold til funksjonene ovenfor.

By Tichonn Polito

Hvordan dele reels på Instagram? :: Hvordan skrive på tidslinjen til andre?
Nyttige lenker