Hjem > H > Hvordan Sette Opp Mms På Samsung?

Hvordan sette opp MMS på Samsung?

Man må ha på Dataroaming for å sende og motta MMS.

  1. Gå inn på Innstillinger -> Tilkoblinger -> Mobilnett -> Tilgangspunktnavn.
  2. Velg OneCall MMS.
  3. Se skjermbildet under.
  4. Gå inn på Meldinger.
  5. Trykk på meny (tre prikker) -> Innstillinger -> Flere innstillinger -> MMS-meldinger.
  6. Skru på Autohent ved roaming.
  7. Skru av og på mobilen.

Les mer

Kunne ikke sende melding Samsung?

Sjekk at mobiloperatøren din støtter SMS-, MMS- eller RCS-meldinger. Kontrollér abonnementet eller kredittsaldoen din for å sjekke at du har nok til å sende eller motta meldinger. Sjekk at du har signal. Sjekk om enheten er i flymodus. Folk spør også hvordan lage bildemapper på iphone? Opprett et nytt album

  1. Åpne Bilder.
  2. Gå til Albumer og trykk på Legg til-knappen .
  3. Trykk på Nytt album. Skriv inn et albumnavn, trykk på Lagre, og velg deretter bildene og videoene du vil legge til.
  4. Trykk på Ferdig.

Angående dette, hvordan dele album på facebook?

Slik legger du til bilder eller et innlegg i et eksisterende album:

  1. Trykk på øverst til høyre på Facebook, og trykk deretter på navnet ditt.
  2. Trykk på Legg til bilder.
  3. Velg albumet du vil legge til bilder i.
  4. Trykk på Legg til bilder.
  5. Trykk på Publiser.
Hva kan konsekvenser av å sende nakenbilder til noen over 18 år som ikke har bedt om det være? Har du fått bilder du ikke har bedt om kan det anmeldes, og den som har sendt kan bli straffet og få et seksuallovbrudd på rullebladet sitt. Hvis du får slike bilder fra noen du kjenner har du rett til å si fra til vedkommende at det ikke er greit. Du kan også si at det personen gjør er ulovlig.

Hva sier lovverket om å oppbevare nakenbilder du har fått tilsendt?

Hvis noen sender deg et nakenbilde av seg selv eller andre uten at du har bedt om det så kan ikke du straffes for å ha mottatt bildet. Men hvis det er et bilde av en person som er under 18 år som kan sies å seksualisere barn (barneporno) så er det ulovlig for deg å oppbevare bildet (straffeloven § 311). Tilsvarende, hvorfor sende nakenbilder? Nakenbilder kan ha en rekke positive sider, som et uttrykk for intimitet og nærhet. Mas, press og uønskede bilder er negativt. Behovet for bekreftelse er en viktig motivasjon for deling. Å besitte nakenbilder gir gutter makt over jenter.

Og et annet spørsmål, hva er delbart?

"Delbart?" er en forbyggende undervisningsopplegg om ulovlig bildedeling og seksuell utpressing. Konseptet er utviklet av Kripos med innspill fra politidistriktene og andre som jobber med barn og unge, og er en del av satsingen mot internettrelaterte overgrep mot barn og unge. Er det ulovlig å selge bilder av føtter? Det er ikke ulovlig å selge bilder av føttene sine på nettet. Det som er viktig å ha i bakhodet er at du ikke bør selge bilder som viser at det er deg, f. eks ved å ha ansiktet ditt i bildet.

Følgelig, er det ulovlig å dele private meldinger?

En slik samtale bør du ikke offentliggjøre uten samtykke fra den du hadde samtalen med. Dersom samtalen inneholder sensitive-/personopplysninger og/eller bilder/video, annet lignende innhold eller annet som bryter med lovverket, kan det være ulovlig å dele det.

By Packston Diedrick

Hvordan dele bilder med andre? :: Er det lov å legge ut Bilder av andre?
Nyttige lenker