Hjem > H > Hvordan Deaktivere Instagram På Mobil?

Hvordan deaktivere Instagram på mobil?

Instagram.com i en mobilnettleser:

  1. Logg inn på instagram.com i en mobilnettleser.
  2. Trykk på profilbildet ditt øverst til høyre, trykk på Profil, og trykk på Rediger profil.
  3. Bla nedover, og trykk på Deaktiver kontoen min midlertidig nederst til høyre.

Les mer

Hvordan slette Instagram-konto på Samsung?

Slett Instagram-konto

  1. Gå til de Slett Din konto side. Hvis du ikke er logget inn på Instagram på nettet, blir du bedt om å logge på inn først.
  2. Velg et alternativ fra rullegardinmenyen ved siden av Hvorfor sletter du kontoen din? og skriv inn passordet ditt på nytt.
  3. Klikk eller trykk Slett permanent kontoen min.
Også, hva skjer når man sletter instagram? Når du sletter kontoen din, blir profilen din og alle bilder, videoer, kommentarer, likerklikk og følgere fjernet for godt. Hvis du bare vil ta en pause, kan du midlertidig deaktivere kontoen i stedet.

Hvordan aktivere Instagram etter å ha deaktivert?

Hvis kontoen din har blitt slettet av deg eller noen med tilgang til passordet ditt, er det ikke mulig å gjenopprette den. Du kan opprette en ny konto med den samme e-postadressen du brukte før, men du får kanskje ikke det samme brukernavnet. Så, kan ikke logge inn på instagram? Fra Instagram-appen på Android:

Trykk på Få hjelp til å logge inn under Logg inn på innloggingsskjermen. Skriv inn brukernavn, e-postadresse eller telefonnummer, eller trykk på Logg inn med Facebook. Trykk på Neste, og følg instruksjonene på skjermen.

Man kan også spørre hvordan stoppe foreslåtte innlegg på instagram?

Instagram Lite-appen for Android

Trykk på over innlegget. Trykk på Ikke interessert i dette innlegget …. Du kan også skjule et foreslått innlegg ved å trykke på over innlegget.
Tilsvarende, hvordan slette instagram konto uten passord? Kan man slette Instagram-profiler dersom man har glemt passordet sitt? Det er ikke mulig å slette en Instagram-profil uten å logge inn på den, selv ikke når du er den ekte eieren av profilen.

Ta dette i betraktning, hvordan slå av messenger?

Hvordan deaktiverer jeg Messenger?

  1. Trykk på profilbildet ditt øverst til venstre i Chatter.
  2. Trykk på Juridisk og retningslinjer.
  3. Trykk på Deaktiver Messenger.
  4. Trykk på Deaktiver.
Hvordan slette en av flere Instagram kontoer? Trykk på eller på profilbildet ditt nederst til høyre for å gå til profilen din. Trykk på øverst til høyre, og trykk deretter på Innstillinger. Trykk på Innloggingsinformasjon. Trykk på ved siden av kontoen du vil fjerne.

I forhold til dette, kan jeg slette instagram konto?

Slik går frem:

Gå inn på denne lenken og logg inn på din konto. Velg hvorfor du vil slette Instagram. Skriv inn passordet ditt og slett kontoen.

By Lalla Hutslar

Kan man se om folk er aktive på Instagram? :: Kan man ringe Instagram?
Nyttige lenker