Hjem > H > Hvordan Fungerer Smart View?

Hvordan fungerer Smart View?

Smart View er en metode til å speile telefonen din til en TV via Wi-Fi. Du kan se yndlingsbildene, -videoene, -presentasjonene og -spillene dine på en større skjerm. Hvis Smart View ikke fungerer, så vil en omstart av enheten din vanligvis løse problemet.

Les mer

Kan man bruke Chromecast med iPhone?

Heldigvis fungerer Chromecast veldig fint med både iPhone og iPad, så det spiller ingen rolle om du bruker iOS eller Android når du skal ha en Chromecast. Her kan du altså strømme så mye du vil fra iPhonen på TV-skjermen din uten problemer! Angående dette, hvordan få chromecast på iphone? Konfigurer Chromecast eller Chromecast Ultra

  1. Plugg inn Chromecast-enheten.
  2. Last ned Google Home-appen på en Chromecast-kompatibel iOS-enhet.
  3. Slå på Bluetooth.
  4. Åpne Google Home-appen .
  5. Hvis du blir bedt om det, må du gi Google Home-appen tillatelse til å finne og koble seg til enheter på det lokale nettverket.

Hvordan aktivere AirPlay på iPhone?

Åpne Kontrollsenter på iPhonen. , og velg deretter Apple TV-enheten eller en AirPlay 2-aktivert smart-TV som avspillingsmål. Hvis en AirPlay-kode vises på TV-skjermen, oppgir du koden på iPhone. Kan jeg se TV med mobilt bredbånd? Ønsker du både TV og internett på hytta, kan det lønne seg å gå for trådløst eller mobilt bredbånd. Da kan dere både surfe på internett og strømme så mye TV dere vil. Og hele familien kan koble seg på, uten å bruke opp data på mobilen.

Så, kan man bruke apple tv uten nett?

Prøv å koble Apple TV-enheten direkte til ruteren, eller til et kabel- eller DSL-modem med en Ethernet-kabel. Apple TV kan kobles til internett trådløst eller med kabel. Når du bruker en Ethernet-kabel, bruker Apple TV automatisk den tilkoblingen i stedet for Wi-Fi-nettverket. I forhold til dette, hvordan bruke chromecast med mobilnett? Last ned Chromecast-appen på telefon nummer to (Last ned her: iPhone, Android) Kjør Chromecast-appen på telefon nummer to. Følg instruksjonene, pass på at du kobler Chromecasten til nettet som deles fra telefon nummer én. Nå trenger du ikke telefon nummer to lenger.

Hvordan koble opp Chromecast til Wi-Fi?

Utfør en enkel Chromecast Network Switch

  1. Slå på TV-en som er koblet til Chromecast-enheten din, og sørg for at smarttelefonen (eller nettbrettet) er koblet til internett.
  2. Åpne Home-appen på smarttelefonen eller nettbrettet.
  3. Trykk på Chromecast-enheten din.
  4. Trykk på Settings Tannhjul i øvre høyre hjørne.
  5. Trykk på Wi-Fi.
Hvordan resetter man en Chromecast? Fra Chromecast-enheten
  1. Sørg for at Chromecasten er koblet til TV-en, og hold knappen på Chromecasten inne i minst 25 sekunder eller til den lysende LED-lampen på Chromecasten begynner å blinke rødt.
  2. Når LED-lyset begynner å blinke hvitt og TV-en ikke viser noe bilde, slipper du knappen. Da blir enheten startet på nytt.

Ta dette i betraktning, hvordan caste viaplay til chromecast?

Koble til din data, iOS eller Android-enhet* og Chromecast till samme Wi-Fi-nettverk. Søk etter og trykk på Chromecast-symbolen i appen. Markèr din Chromecast i listen over tillgjengelige enheter som vises og start avspillningen.

By Hamon Stopher

Hvordan caste skjerm Chromecast? :: Hvordan Chromecaste fra mobil til TV?
Nyttige lenker