Hjem > H > Hvordan Fungerer Tvillingsim?

Hvordan fungerer Tvillingsim?

Tvilling-SIM er et SIM-kort som kan bestilles i tillegg til et ice-mobilabonnement og fungerer som en kopi av ditt hovedabonnement. Med Tvilling-SIM kan du derfor ringe, surfe og sende SMS på en ekstra enhet. Du benytter deg av den samme datapakken du har inkludert i ditt hovedabonnement.

Les mer

Hvordan fungerer det med to SIM-kort?

Det samme nummeret - uansett hvilken mobil som brukes

Det eneste du må huske på er at mobilen med hoved-SIM-kortet må være på for at begge mobilene skal ringe. Merk: Tvillingkortet har riktignok et eget anropsnummer, men i motsetning til tidligere brukes det kun når du sender eller mottar MMS, og ikke når du ringer.
Kan man ha to telefonnummer på samme telefon? Med tjenesten Tvilling kan du ha 2 SIM-kort med samme abonnement. Tvilling er tjenesten for deg som bruker flere mobiltelefoner. Du får et ekstra SIM-kort og kan bruke telefonene med samme abonnement og samme nummer.

Kan man ha 2 sim-kort i iPhone?

På iPhone 12-modeller, iPhone 11-modeller, iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR kan du bruke et fysisk nano-SIM-kort for et mobilabonnement og en eSIM for ett eller flere andre mobilabonnementer. Hvis operatøren din støtter dette, kan du velge å ha kun ett mobilabonnement med en eSIM hvis du ikke har et nano-SIM-kort. Man kan også spørre kan man ha 2 sim-kort med samme nummer? Tvilling-SIM er et ekstra SIM-kort som er en kopi av ditt originale SIM-kort. Du vil ha samme telefonnummer. Det er praktisk dersom du har to mobiltelefoner du veksler mellom, eller har en smartklokke i tillegg til mobilen. Med ett mobilabonnement og én faktura, er det enkelt å ha kontroll.

Hvor mye koster tvilling SIM-kort?

MobilselskapNavnÅrspris
ReleaseTvilling-SIM240
Saga MobilTvilling sim300
TalkmoreTvilling-SIM348
TelenorTvilling828
Hva betyr dobbelt SIM? I Fastlands-Kina, Hongkong og Macao har visse iPhone-modeller Dual SIM med to nano-SIM-kort. Dermed kan du ringe og motta anrop og sende og motta meldinger på to telefonnumre.

Man kan også spørre hvordan aktivere ekstra sim-kort onecall?

Aktivere et SIM-kort som ble hentet i butikken

  1. Logg inn på Mine Sider.
  2. Skriv inn PIN-kode og aktiveringskode fra SIM-pakken din.
  3. Ferdig!
Hvordan aktivere eSIM på iPhone? Konverter det fysiske SIM-kortet til et eSIM på samme iPhone
  1. På iPhone går du til Innstillinger > Mobilnett.
  2. Trykk på Konverter til eSIM.
  3. Trykk på Konverter mobilabonnement.
  4. Trykk på Konverter til eSIM.
  5. Vent til eSIM er aktivert.
  6. Fjern det fysiske SIM-kortet fra iPhonen.

Kan man ha flere eSIM?

I tillegg er det mulig å ha flere forskjellige abonnement eller profiler på samme eSIM. Hvis du for eksempel er mye i utlandet, kan du skaffe deg et lokalt abonnement som du aktiverer når du kommer fram.

By Zingg

Hvordan splitte skjerm på iPhone? :: Hvordan bruke mobilen som fjernkontroll?
Nyttige lenker