Hjem > H > Hvordan Rense Seg Selv Med Salvie?

Hvordan rense seg selv med salvie?

Hvit salvie for rens av hus og sinn

Man kan rense seg selv, andre, et rom eller et redskap. Teorien er at røyken trekker til seg negativ energi og tar den med seg. Man setter fyr på bunten og man gnir (herav ordet smudge) hendene i røyken og tar den over seg selv som om du vasker kroppen.

Les mer

Hvordan rense krystaller med salvie?

Til rens av stein og krystall, klipp deler av salvien opp og legg det i en skål. Legg krystallen oppå, og salvien vil trekke ut all negativ energi iløpet av natten. Til rens av gjenstander generelt, tenn på en kvist eller hele salvien, og hold det du ønsker å rense over røyken. Tilsvarende, hva kan man bruke salvie til? Fordøyelsesfremmende, leverstyrkende, krampeløsende, avslappende, antirevmatisk, astringerende (sammentrekkende), blodstillende, smertestillende, antiseptisk, rensende, blodsukkersenkende, varmende tonikum, urindrivende, menstruasjonsfremmende, svettedempende, stanser melkeproduksjonen hos ammende.

Hvorfor brenne salvie?

Å brenne salvie benyttes som et verktøy for helsefremming - eller for å reflektere over, og løse, spirituelle dilemma. Kvitte seg med negativ energi: det være seg tidligere traumer, dårlige opplevelser, negativ energi fra andre - den medisinske røyken skaper et positivt rom for meditasjon og andre ritualer. Hvordan lage salvie røkelse? Bunten brytes opp og legges i et abaloneskjell eller en annen ildfast skål. Deretter tenner man på salvien slik at den blir liggende og gløde, blås forsiktig på eller vift med en fjær for å få mer røyk.

Derav, hvordan aktivere krystaller?

For å gi ny energi til krystallene dine må de ligge i strålende sol i omkring 24 timer. På en solskinnsdag legger du krystallene på utsiden av en solfylt vinduskarm (glass svekker solens kraft) tidlig om morgenen og tar dem inn i skumringen og gjentar prosessen neste solskinnsdag. Hvordan rengjøre krystaller? La krystallen ligge i et glass eller en glassbolle under kaldt rennende springvann i flere minutter, 10-20 er nok. Hvis det er en naturlig elv i nærheten, kan stener legges i et nett og plasseres i den rennende elven en stund. Rennende vann kan rense og tilføre energi til stenene samtidig.

Hvordan programmere en krystall?

Ha salt i en skål og legg steinen din i skåla og dekk den med salt. La steinen ligge i salt over natten. Sett intensjonen om at saltet gjennom natten vil nøytralisere negative energier som måtte være i steinen. Når du har renset steinen din så er du klar for å programmere den. Er salvie spiselig? Det finnes flere ulike salvier, både krydderurter, sommerblomster og stauder. Den vi kaller bare salvie, og som vi bruker i som krydderurt til matlaging har vitenskaplig navn Salvia officinalis .

Når høste salvie?

Av salvien kan du høste både blader og blomster, og bruke direkte i matlagingen, tørke eller fryse. Når blomstringen begynner, mister salvien litt av smaken sin, så for den aller mest intense aromatiske opplevelsen, kan du høste litt før blomstringen setter i gang.

By Musette Bastille

Hvordan oppbevare salvie? :: Hvordan telle rader i Excel?
Nyttige lenker