Hjem > H > Hvordan Flytte Microsoft Authenticator Til Ny Telefon?

Hvordan flytte Microsoft Authenticator til ny telefon?

Velg Legg til enda en enhet som du vil finne under Autentifiseringsapp. Trykk på linken og legg inn den sekssifrete koden fra Authenticator appen på din gamle mobil. Installer Authenticator appen på din nye mobil, om du ikke har gjort dette fra før. Velg Done.

Les mer

Hvordan gjenopprette authenticator?

Slik gjenoppretter du informasjonen

  1. Åpne appen Microsoft Authenticator mobilenheten, og velg Start gjenoppretting.
  2. Logg på gjenopprettingskontoen ved hjelp av den personlige Microsoft-kontoen du brukte under sikkerhetskopieringsprosessen. Kontolegitimasjonen gjenopprettes til den nye enheten.
Hvordan konfigurere authenticator? Slik konfigurerer du Microsoft Authenticator-appen. Logg på jobb- eller skolekontoen, og gå deretter til Min konto-portalen. Velg Sikkerhetsinformasjon i menyen til venstre eller ved hjelp av koblingen i Sikkerhetsinformasjon-ruten. Hvis du allerede har registrert deg, blir du bedt om bekreftelse med to faktorer.

Hvordan logge seg på authenticator?

Når du har logget på telefonen, kan du logge på med bare Microsoft Authenticator-appen. Slik gjør du det: Logg på jobb- eller skolekontoen. Når du har skrevet inn brukernavnet ditt, vises skjermbildet Godkjenn pålogging som viser deg et tosifret nummer og ber deg om å logge på gjennom Microsoft Authenticator-appen. Følgelig, hvordan fjerne microsoft authenticator? Gå til Sikkerhetsinnstillinger,og logg på med Microsoft-kontoen din. Velg Konfigurer totrinnskontroll under totrinnskontroll for å aktivere den, eller velg Deaktiver totrinnskontroll for å deaktivere den. Følg instruksjonene.

Også, hva er godkjenner appen?

Godkjenner-appen kan benyttes sammen med brukernavn/passord. Av hensyn til sikkerheten må du ved passordløs pålogging bruke fingeravtrykk, ansiktsgjenkjenning eller en PIN-kode. For en personlig konto kan du aktivere eller deaktivere totrinnsverifisering og tilbakestille passordet. Så, hvor finder jeg kodegenerator på facebook? Selve kodegeneratoren finner du ved å åpne Facebook-appen på telefonen din. Trykk på hovedmeny-knappen, de tre linjene helt til høyre i menyen, og bla deg til bunn i listen. Der finner du kodegeneratoren.

Folk spør også hvordan aktivere totrinnsbekreftelse?

Aktiver totrinnsbekreftelse

  1. Åpne Google-kontoen din.
  2. Velg Sikkerhet i navigasjonspanelet.
  3. Under «Google-pålogging» velger du Totrinnsbekreftelse. Kom i gang.
  4. Følg veiledningen på skjermen.
Hva er 2FA kode? Hva er 2FA? 2FA (tofaktorautentisering) er kjent ved mange navn, men i korthet betyr det at man bruker 2 faktorer ved innlogging, dvs man legger på en ekstra sikkerhet foruten bare passordet. Det mest kjente 2FA systemet i Norge er BankID (og BankID på mobil). Noe du vet, dvs passord, pin kode og lignende.

Også, hvordan logge inn på google konto?

Bare trykk på profilbildet ditt og følg linken til «Administrer Google-kontoen din». Fra profilbildet er det også enkelt å logge på, logge av eller slå på inkognitomodus.

By Tisbe Beuth

Hva bruker man Google Disk til? :: Hvordan bruke Microsoft authenticator?
Nyttige lenker