Hjem > H > Hvordan Styre Airpods?

Hvordan styre AirPods?

Åpne ladeetuiet. På iPhone, iPad eller iPod touch går du til Innstillinger > Bluetooth. Trykk på Mer info-knappen ved siden av AirPods. Velg venstre eller høyre AirPod for å velge hvilken AirPod du vil dobbelttrykke på for Siri, for å spille av eller sette lydinnhold på pause eller for å hoppe mellom spor.

Les mer

Hvordan ta telefonen med AirPods?

Ring: På en iPhone eller iPad (Wi-Fi + Cellular-modell) kan du si «Hei, Siri» etterfulgt av for eksempel «Ring Elisa på mobilen». På en iPad uten mobilnettverk kan du for eksempel si «Start et FaceTime lydanrop». Du kan også stille inn en av AirPods Pro til å aktivere Siri når du trykker og holder på trykksensoren. Hvordan betjene AirPods Pro? Trykk på og hold inne trykksensoren på skaftet til en AirPod til du hører en kimelyd. Når du har på deg begge AirPods, kan du trykke på og holde inne trykksensoren på en valgfri AirPod for å bytte mellom Aktiv støyreduksjon og Lydfremheving.

Hvordan gjøre AirPods søkbar?

Hvis du har en Android-enhet, går du til Innstillinger > Tilkoblinger > Bluetooth. Åpne lokket mens AirPods er i ladeetuiet. Trykk og hold på konfigurasjonsknappen på baksiden av etuiet til statuslampen blinker hvitt. Når AirPods vises i listen over Bluetooth-enheter, velger du dem. Hvordan skru av varslinger på AirPods? På iPhone eller iPad går du til Innstillinger > Varslinger > Kunngjør varslinger. Trykk på Meldinger. Velg enten Tidskritiske varslinger og direktemeldinger eller Alle varslinger.

Kan man dusje med AirPods?

Standard Airpods er ikke vanntette, men AirPods Pro ER vanntette. De er designet for å håndtere svette og små vannsprut. Imidlertid er de ikke vanntette, noe som betyr at de ikke bør brukes i vannsport eller i dusjen. Hvordan koble AirPods til iPhone? Koble AirPods og AirPods Pro til iPhone

  1. Gå til Hjem-skjermen.
  2. Med AirPods i ladeetuiet åpner du ladeetuiet og holder det ved siden av iPhone.
  3. Trykk på Koble til.
  4. Hvis du har AirPods Pro eller AirPods (3.
  5. Hvis du har AirPods Pro, AirPods (2.
  6. Trykk på Ferdig.

Hvordan få av AirPods deksel?

For å fjerne AirPods-dekselet ditt, må du trykke på bunnen av dekselet, der du setter inn laderen. For å fjerne et deksel som sitter fast, anbefaler vi å bruke en liten gjenstand for å skyve AirPods ut av dekselet (men ikke en for liten gjenstand, vi vil ikke at den skal forårsake skade på ladeinngangen). Så, hvordan bruke airpods 3? Kontroller lyden med AirPods Pro eller AirPods (3.generasjon)

  1. Trykk på trykksensoren på skaftet til en AirPod for å spille av lyd og sette den på pause.
  2. Trykk to ganger på trykksensoren for å hoppe fremover.
  3. Du spoler tilbake ved å trippeltrykke på trykksensoren.

Også, hvordan bytte sang med airpods pro?

Du kan utføre følgende kommandoer: Et trykk for å starte/stoppe sangen. To trykk for å bytte sang. Tre trykk for å gå tilbake til forrige sang.

By Chiquia

Er AirPods Pro verdt det? :: Hvordan svare med AirPods?
Nyttige lenker