Hjem > H > Hvordan Innstille Airpods?

Hvordan innstille AirPods?

Endre innstillingene til AirPods og AirPods Pro

  1. Åpne ladeetuiet.
  2. På iPhone, iPad eller iPod touch går du til Innstillinger > Bluetooth.
  3. Trykk på Mer info-knappen ved siden av AirPods.
  4. Trykk på det gjeldende navnet.
  5. Skriv inn et nytt navn for AirPods.
  6. Trykk på Ferdig.

Les mer

Følgelig, er airpods pro verdt pengene?

Jevnt over er altså AirPods Pro litt bedre enn AirPods standard på omtrent alle punkter. Det er bedre lyd, mye bedre støydemping, bedre passform i øret, bedre batteritid, og de er vanntette. Hvordan trykke på AirPods Pro? Kontroller lyden med AirPods Pro eller AirPods (3.generasjon)

  1. Trykk på trykksensoren på skaftet til en AirPod for å spille av lyd og sette den på pause.
  2. Trykk to ganger på trykksensoren for å hoppe fremover.
  3. Du spoler tilbake ved å trippeltrykke på trykksensoren.

Tilsvarende, hvordan gjøre airpods søkbar?

Hvis du har en Android-enhet, går du til Innstillinger > Tilkoblinger > Bluetooth. Åpne lokket mens AirPods er i ladeetuiet. Trykk og hold på konfigurasjonsknappen på baksiden av etuiet til statuslampen blinker hvitt. Når AirPods vises i listen over Bluetooth-enheter, velger du dem. Derav, hvordan oppdatere airpods? Oppdatering til AirPods Pro

  1. Åpne etuiet.
  2. Gå til Innstillinger > Generelt > Om.
  3. Velg navnet på proppene og sjekk firmware.

Hvordan få høyere lyd på AirPods?

Den enkleste metoden er å bare bruke volum opp- og nedknappene på iPhone (eller iPad, iPod eller Mac hvis det er det du bruker). Dette vil automatisk justere volumet på AirPods hvis du sender ut lyd til dem. Så, hva er best av airpods og airpods pro? Den mest åpenbare forskjellen mellom Apple AirPods Pro og den «vanlige» utgaven er passformen. AirPods Pro er utstyrt med silikonputer som gjør at de sitter dypere og, for mange, bedre i øret. Lydkvaliteten er god, om ikke helt i toppsjiktet. Forskjellene mellom de to modellene er imidlertid ikke kun estetiske.

Er AirPods Pro lydtette?

AirPods Pro og AirPods Max har tre moduser for støykontroll: Aktiv støyreduksjon, Lydfremheving og Av. Du kan bytte mellom dem, ut ifra hvor mye av omgivelsene du vil høre. Ta dette i betraktning, er airpods bra? Har du en iPhone er AirPods et veldig naturlig tilbehør, selv om det er mange konkurrenter som både byr på bedre batteritid, bedre lyd og ikke minst aktiv støydemping til like mye eller mindre av hva AirPods koster. Nå er imidlertid generasjon tre her, med en ganske lang liste av små og store forbedringer.

Hvordan velge AirPods som lydenhet?

Åpne Kontrollsenter, og sørg for at Bluetooth er på. Legg begge AirPods i ladeetuiet, og sørg for at begge AirPods lader. Sørg for at du velger AirPods som lydenheten din. Lukk lokket, vent i 15 sekunder og åpne det igjen.

By Janie

Hvordan få AirPods til å funke? :: Hvordan bruker jeg AirPlay?
Nyttige lenker