Hjem > H > Hvordan Føre Et Bilag?

Hvordan føre et bilag?

Et bilag føres alltid to steder

En grei huskeregel for å legge inn et nytt bilag i regnskapet ditt er at hvert enkelt bilag må alltid føres mot 2 ulike kontoer. Dette kalles en postering. Hver konto har også to sider: en for debet (inn) og en for kredit (ut).

Les mer

Folk spør også hvordan finne gamle kvitteringer?

Kontoutskrift skal holde

Kvitteringer forsvinner. Heldigvis finnes det nå elektroniske løsninger på problemet. Men om du ikke finner verken digitale eller analoge kvitteringer, finnes det enda en utvei: Kontoutskrifter.
Hva koster det å vippse 50000? Det koster ingenting å vippse penger til venner så lenge beløpet er 5000 kr eller under. Skal du vippse 5001 kr eller mer, koster det 1 % av beløpet.

Og et annet spørsmål, hvorfor tar det 3 dager med vipps?

– Det skjer fordi betaling fra kort og fra konto går via helt forskjellig infrastruktur. Betaling fra konto er såkalt straksbetaling, som skjer på sekundet. Fra kort går det via kortselskapenes systemer, og da tar det tre dager. Deretter, hvordan lage vippsnummer? Betalingsløsningen Vippsnummer kan bidra til å redusere smitterisikoen og behovet for å bruke kort og kontanter. Har du allerede et produkt fra Vipps, kan du logge deg inn i VippsPortalen, gå til "Salgssteder" for å få et nytt Vippsnummer og QR-kode.

Tilsvarende, hva koster bedrifts vipps?

Vippsnummer med valgfritt beløp

1,75 % per transaksjon. 1,5 % per transaksjon for veldedige organisasjoner godkjent av Innsamlingskontrollen eller medlem i innsamlingsrådet. Gratis etablering og ingen månedspris.
Du kan også spørre hva koster det for en bedrift å ha vipps? Bedrifter, lag og foreninger betaler 1,75 % av salgsbeløpet for betalinger med Vipps. For veldedige organisasjoner som er godkjent av Innsamlingskontoret eller medlem i innsamlingsrådet er satsen 1,5 %.

Deretter, hva er kassaloven?

Fra 1. januar 2017 er det bare tillatt å selge kassasystem som tilfredsstiller kravene i kassasystemlova og kassasystemforskrifta. Bokføringspliktige har frist til 1. januar 2019 med å oppgradere sine kassasystem eller anskaffe nytt system. Tilsvarende, når må man ha kassasystem? Hvem må ha kasseapparat som oppfyller Kassasystemlova som trer i kraft 01.01.2019? Fra 1. januar 2019 må alle bokføringspliktige som har kontantsalg ha et kassaapparat som følger loven.

Hva koster et kassasystem?

Et månedlig abonnement på 279 kroner gir deg et kassasystem som er godkjent for bokføringspliktige. Fordeler: Gratis kassasystem, kan oppgraderes til betalingsversjon som tilfredsstiller skattemyndighetenes krav.

By Trinity Prabhakar

Hvordan føre utgående faktura? :: Hvordan føre salg i regnskap?
Nyttige lenker