Hjem > H > Hvordan Slå Av Popup Blokkering Safari?

Hvordan slå av popup blokkering Safari?

Sjekk innstillinger og sikkerhetsvalg i Safari

På iPhone, iPad eller iPod touch går du til Innstillinger > Safari og slår på Blokker popupvinduer og Advar om forfalsket nettsted. På Macen finner du disse alternativene i Safari > Valg.

Les mer

Hvordan blokkere nettsteder på Mac?

Klikk på «Når du besøker andre nettsteder»-lokalmenyen, og velg deretter ett av følgende:

  1. Tilgang: Popupvinduer for nettsteder vises.
  2. Blokker og varsle: Popupvinduer for nettstedet vises ikke, men når du besøker et nettsted hvor popupvinduer er blokkert, kan du velge å vise dem.
I forhold til dette, hvordan finne søkehistorikk? Gå til nettadressen www.google.no. Nederst i høyre hjørne klikker du på Innstillinger. Velg deretter Dataene dine i Søk. Her får du oversikt over hele søkehistorikken din, altså alt du har søkt etter i Google.

Følgelig, hvordan slette på ipad?

Slik tilbakestiller du iPhone, iPad eller iPod touch til...

  1. Trykk på Innstillinger > Generelt > Overfør eller tilbakestill [enhet] Trykk deretter på Slett alt innhold og alle innstillinger.
  2. Skriv inn sikkerhetskoden og Apple-ID-passordet hvis du blir bedt om det.
  3. Vent til enheten er slettet.
Også, hva er kontrollsenter på iphone? Kontrollsenter på iPhone gir deg direkte tilgang til nyttige kontroller – inkludert Flymodus, Ikke forstyrr, lommelykt, volum, lysstyrke på skjermen – og apper.

Hvor finner man restriksjoner på iPhone?

Apple har egne innstillinger for å begrense eller sperre tilgang til bestemte apper og funksjoner på iPad eller iPhone under noe som kalles for «Restriksjoner» - også kjent som foreldrekontroll. Gå til Innstillinger > Generelt > Restriksjoner. Trykk på Aktiver restriksjoner for å skru på funksjonen. Hvordan fjerne begrensninger på iPhone? Slå på iPhone-en og åpne "Innstillinger" -appen. Trykk på "Generelt" og velg deretter alternativet "Begrensninger". Her finner du alternativet "Deaktiver begrensninger". Trykk på den og skriv inn passordet for å slå av begrensninger på iPhone.

Hvordan skru av begrenset innhold-modus?

Android-appen

  1. Logg på kontoen din.
  2. Trykk på profilikonet øverst til høyre.
  3. Velg Innstillinger. Generelt.
  4. Slå Begrenset innhold-modus av eller på.
Hvordan skru av begrenset innhold-modus på Youtube? Logg på kontoen din. Klikk på profilbildet ditt øverst til høyre . Klikk på Begrenset innhold-modus nederst. I feltet som åpnes øverst til høyre, klikker du på Slå på Begrenset innhold-modus for å slå denne modusen av eller på.

Hvordan låse iPhone uten knapp?

Funksjonen er tilgjengelig via innstillinger, generelt, tilgjengelighet og assistive touch. Når du har slått denne på, får du opp et felt på skjermen som alltid blir liggende der. Trykker du på dette, vises en meny, der du blant annet altså kan simulere et trykk på hjem-knappen. Problemet er løst!

By Welker Faulkenburg

Hva skjer om man blokkerer en person på Facebook og hvordan gjør man dette? :: Hvordan sperre nettsider iPhone?
Nyttige lenker