Hjem > H > Hvordan Slå Av Restriksjoner På Ipad?

Hvordan slå av restriksjoner på iPad?

Du kan også gå til Innstillinger > Skjermtid > Innhold og personvern og trykke på Tillatte apper. Deretter fjerner du markeringen for iTunes Store og Nettbokhandel. Sørg for at du velger en sikkerhetskode som er forskjellig fra koden du bruker til å låse opp enheten.

Les mer

Angående dette, kan man blokkere apper?

Blokker tilgang til apper fra innstillingene

De siste oppdateringene til Android-operativsystemet tillater begrense tilgangen til applikasjoner individuelt, inkludert på denne måten bare programmene som vi ønsker å reservere for bedre personvern.
Hvordan skru av restriksjoner på iPhone? Slå på iPhone-en og åpne "Innstillinger" -appen. Trykk på "Generelt" og velg deretter alternativet "Begrensninger". Her finner du alternativet "Deaktiver begrensninger". Trykk på den og skriv inn passordet for å slå av begrensninger på iPhone.

Også, hvordan gjøre telefonen barnevennlig?

Beskytt barnas mobiltelefon med bruk av skjermlås når den ikke er i bruk. Krev bruk av PIN-kode med mer en fire siffer. De fleste nyere mobiltelefoner har også mulighet til å bruke fingeravtrykk, og noen har også mulighet for ansiktsgjenkjenning. Hvordan skru av begrenset innhold-modus? Android-appen

  1. Logg på kontoen din.
  2. Trykk på profilikonet øverst til høyre.
  3. Velg Innstillinger. Generelt.
  4. Slå Begrenset innhold-modus av eller på.

Hvordan skru av begrenset innhold-modus på Youtube?

Logg på kontoen din. Klikk på profilbildet ditt øverst til høyre . Klikk på Begrenset innhold-modus nederst. I feltet som åpnes øverst til høyre, klikker du på Slå på Begrenset innhold-modus for å slå denne modusen av eller på. Hva er begrenset tilgang på iPhone? På Apple Iphone, eller på Ipad-en for den saks skyld, kan du enkelt slå på en funksjon som gjør det trygt å la minstemann låne telefonen eller nettbrett: «Begrenset tilgang». Denne funksjonen i Ios gjør det mulig å låse telefonen til én app.

Hvordan blokkere nettsider Google?

Endre innstillinger for alle nettsteder

  1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Øverst til høyre klikker du på Mer. Innstillinger.
  3. Klikk på Personvern og sikkerhet. Nettstedsinnstillinger.
  4. Velg innstillingen du vil oppdatere.
Angående dette, hvordan tillate en nettside? Slik legger du til et nytt nettsted på en av listene: Velg fanen Tillatt hvis du vil tillate et nettsted, eller fanen Blokkert hvis du vil blokkere et nettsted. Velg Legg til nytt for å legge til det nye nettstedet på listen. Oppgi adressen til nettstedet du vil legge til, og velg deretter OK.

Du kan også spørre hvordan slå av pop up blokkering chrome?

Åpne Chrome og gå tilbake til Innstillinger> Innholdsinnstillinger> Forgrunnsvinduer og viderekoblinger, eller skriv krom: // innstillinger / innhold / popup-vinduer inn i adressefeltet og trykk Enter. Bytt bryteren til enten Blokker (av) eller Tillat (på) forgrunnsvinduer øverst.

By Marcelline

Hvordan endre innstillinger på Safari? :: Hvordan blokkere en nettadresse i Safari?
Nyttige lenker