Hjem > H > Hvordan Blokkere Nettsteder På Mac?

Hvordan blokkere nettsteder på Mac?

Klikk på «Når du besøker andre nettsteder»-lokalmenyen, og velg deretter ett av følgende:

  1. Tilgang: Popupvinduer for nettsteder vises.
  2. Blokker og varsle: Popupvinduer for nettstedet vises ikke, men når du besøker et nettsted hvor popupvinduer er blokkert, kan du velge å vise dem.

Les mer

Følgelig, hvordan rydde opp på ipad?

Når du skal rengjøre en iPad, kobler du fra alle kabler og slår av enheten (trykk og hold på Dvale/våkne-knappen, og skyv på skyveknappen på skjermen). Bruk en myk, lett fuktet og lofri klut. Unngå fuktighet i åpningene. Hvordan sperre iPad for barn? For Android-enheter kan en legge til en begrenset profil som skal benyttes på mobilen eller nettbrettet. Gå til Innstillinger > Brukere > Legg til en bruker eller profil > Begrenset profil. Her kan du velge hvilke apper, funksjoner og innstillinger som brukeren kan se eller benytte.

Hvordan lukke faner på iPad?

Trykk og hold på fane-knappen nederst til høyre. Velg «Lukk alle fanene». Hva er kontrollsenter på iPhone? Kontrollsenter på iPhone gir deg direkte tilgang til nyttige kontroller – inkludert Flymodus, Ikke forstyrr, lommelykt, volum, lysstyrke på skjermen – og apper.

Hvordan fjerne begrensninger på iPhone?

Slå på iPhone-en og åpne "Innstillinger" -appen. Trykk på "Generelt" og velg deretter alternativet "Begrensninger". Her finner du alternativet "Deaktiver begrensninger". Trykk på den og skriv inn passordet for å slå av begrensninger på iPhone. Hvor er kalkulator på iPhone? Åpne Kalkulator raskt. Dra fingeren oppover fra bunnen av skjermen for å åpne Kontrollsenter.

Følgelig, hvordan skru av begrenset innhold-modus?

Android-appen

  1. Logg på kontoen din.
  2. Trykk på profilikonet øverst til høyre.
  3. Velg Innstillinger. Generelt.
  4. Slå Begrenset innhold-modus av eller på.
Hvordan skru av begrenset innhold-modus på Youtube? Logg på kontoen din. Klikk på profilbildet ditt øverst til høyre . Klikk på Begrenset innhold-modus nederst. I feltet som åpnes øverst til høyre, klikker du på Slå på Begrenset innhold-modus for å slå denne modusen av eller på.

Hvordan låse iPhone uten knapp?

Funksjonen er tilgjengelig via innstillinger, generelt, tilgjengelighet og assistive touch. Når du har slått denne på, får du opp et felt på skjermen som alltid blir liggende der. Trykker du på dette, vises en meny, der du blant annet altså kan simulere et trykk på hjem-knappen. Problemet er løst!

By Lizabeth

Hvordan kan jeg blokkere en nettside? :: Hvordan sperre sider på nettet?
Nyttige lenker