Hjem > H > Hvordan Unngå Uønskede Meldinger På Messenger?

Hvordan unngå uønskede meldinger på Messenger?

Slik kan du unngå meldingene

  1. Åpne Messenger-appen.
  2. Trykk på profilbildet ditt øverst til venstre i «Chatter».
  3. Trykk på «Personvern» i menyen.

Les mer

Angående dette, kan ikke sende melding på messenger?

Noen grunner til at du ikke kan sende meldinger: Du har sendt mange meldinger nylig. Meldingene dine brøt Facebooks standarder. Problemer med appen, telefonen eller Internett. Hva er spam? Spam er e-post du ikke har bedt om å motta, og kalles på norsk søppelpost. Ofte inneholder spam reklame- og lokketilbud. Det er flere typer spam du bør være ekstra oppmerksom på.

Angående dette, blir tagget i spam på facebook?

Det som er viktig her er å sette på taggesperre under instillinger på facebook. Deretter tidslinje og tagging. Da må du alltid godkjenne hvem som kan tagge deg og publisere innlegg på din side. Har du ikke dette på blir du lett tagget i svindel og spam. Hvordan sende melding på Facebook? Klassisk mobilnettleseropplevelse

  1. Trykk på øverst på Facebook.
  2. Trykk på Ny melding for å starte en ny samtale.
  3. Begynn å skrive et navn i feltet Til. Navnet til vennene dine vises på en rullegardinmeny.
  4. Velg personen eller personene du vil sende meldingen til.
  5. Skriv meldingen, og trykk på Send.

Man kan også spørre hvordan komme i kontakt med facebook?

Facebook baserer seg på kontakt via egne kontaktskjemaer rettet mot spesifikke problemer. Det er ikke mulig å kontakte Facebook via e-post eller telefon. Facebook er verdens største nettsamfunn, med over en milliard aktive brukere på verdensbasis. Du kan også spørre hvordan stoppe venneforespørsel? Hvordan kan jeg avbryte en venneforespørsel jeg har sendt til noen på Facebook? Gå til Sendte venneforespørsler. Trykk på Avbryt ved siden av en venneforespørsel for å avbryte den.

Hva er en Meldingsforespørsel?

Dette handler om meldinger på Facebook. Vil du ha hjelp med Messenger-appen eller messenger.com, kan du gå til hjelpesenteret for Messenger. Meldingsforespørsler varsler deg når noen du ikke er venn med på Facebook, har sendt deg en melding. Tilsvarende, hvordan unngå venneforespørsler på facebook? Her er tipsene:

  1. Under innstillinger, velg «sikkerhet». Her kan du slå av funksjonen som lar profilen din søkes opp via eksterne søkemotorer.
  2. Sett vennelisten til privat.
  3. Under «personvern» kan du velge å kun la venners venner kunne sende deg venneforespørsler.

Kan ikke sende tekstmelding?

Jeg kan ikke sende SMS

Slå telefonen av og på og prøv igjen. Dette kan i mange tilfeller løse problemet. Finn SMS-innstillingene på telefonen din og kontroller at nummer til meldingssentral (SMSC) er +47 920 01 000. Se bruksanvisningen for telefonen om du er usikker.

By Ingalls Shopen

Hvordan få vekk virus på Android? :: Er maur spiselig?
Nyttige lenker