Hjem > H > Hva Skjer Med Swap Telefonene?

Hva skjer med SWAP telefonene?

Har du hatt SWAP i minst 12 måneder, kan du fritt bytte til en ny mobil - uten å måtte betale noe mer for den gamle når du oppretter en ny SWAP-avtale på 24 måneder. – Vi tar ansvar for den gamle telefonen din, og selger den videre til land utenfor Norden.

Les mer

Du kan også spørre hvor lenge varer swap?

Telenor har nå lansert en tjeneste de kaller Swap. Kort fortalt er dette en nedbetalingstjeneste over 24 måneder, hvor du kan skifte ut mobilen din hvert år. Du kan med andre ord skifte til ny mobil etter 12 måneder, uten at det koster deg noe ekstra. I forhold til dette, hva koster det å bryte swap avtalen? Hva skjer hvis jeg vil avslutte avtalen før det har gått 24 måneder? Du kan betale inn de resterende nedbetalingene om du ønsker det. Du beholder mobilen, men fordelene med SWAP vil opphøre (forsikring og mulighet for å bytte til ny mobil).

Er det bindingstid på Telenor?

Dette er inkludert i alle Telenor-abonnement:

Ingen binding.
I forhold til dette, hvor mye koster telenor swap? Kjøper du ny mobil med SWAP betaler du et fast, lavt beløp i 24 måneder. I denne prisen er både skjermforsikring (verdi 2376,-) og mulighet til å bytte mobil én gang per år inkludert.

Man kan også spørre hvor lenge har jeg hatt telefonen min?

Åpne Innstillinger-appen på telefonen. Trykk på Digital balanse og foreldrekontroll. Diagrammet viser dagens telefonbruk. Trykk på diagrammet for å få mer informasjon. Hva dekker SWAP Skjermforsikring? Skjermforsikring som dekker knust skjerm, og Plussforsikring som også dekker andre typer skader og tyveri/tap.

Dessuten, hva betyr byttet i ny swap enhet?

Når man utfører en reparasjon i form av en utbytteenhet, er det bare selve enheten som blir byttet ut. Du får altså ikke et nytt produkt, men en ny enhet. Det betyr at ladere, kabler og annet tilbehør som følger med når du kjøper et nytt produkt i butikken, ikke vil følge med utbytteenheten. Folk spør også hva dekker swap? Når du kjøper mobil med SWAP får du skjermforsikring inkludert. Nå får du i tillegg SWAP Plussforsikring inkludert de to første månedene, og du kan senke skuldrene i visshet om at mobilen din er forsikret mot alle skader, uhell og tyveri. Etter 2 måneder er prisen 99,- per måned.

Har man angrerett på mobil?

Du har angrerett når: kjøpet har blitt gjort over internett eller via telefon (og næringsdrivende har lagt opp til at salget skal skje på den måten). kjøpet foregikk hjemme, på gaten eller stand – og du handlet for over 300 kroner.

By Pump

Hvordan bruke Tæpping? :: Kan man avslutte SWAP?
Nyttige lenker