Hjem > K > Kan Man Avslutte Swap?

Kan man avslutte SWAP?

Hvis du vil avslutte SWAP-avtalen før det har gått 24 måneder, kan du betale resterende nedbetalingene. Du beholder mobilen, men fordelene med SWAP vil opphøre (forsikring og mulighet for å bytte til ny mobil). Ring oss på 915 09000 hvis du ønsker å avslutte din SWAP-avtale.

Les mer

Hvordan returnere SWAP?

Fest returlappen og lever pakken på ditt nærmeste postkontor eller Post i Butikk. Du trenger ikke betale porto – det har Telenor allerede gjort. Du får beskjed når mobilen er mottatt, og når returen er godkjent betaler du ikke mer på den gamle SWAP-avtalen. Når SWAP-avtalen går ut? Hvor lenge kan jeg ha SWAP? En SWAP-avtale gjelder i 24 måneder. Etter 24 måneder har du fullført nedbetalingen av telefonen din og fordelene som ligger i SWAP-programmet er dermed også avsluttet.

Angående dette, er det bindingstid på swap?

1. Det er ingen bindingstid på abonnementet. SWAP handler om mobilen – ikke om abonnementet. Du må riktignok ha et abonnement fra Telenor når du kjøper eller bytter din mobil med SWAP. Følgelig, hvor mange swap avtaler kan man ha? Noe annet du bør være obs på, er at du kan ha én SWAP-avtale registrert per mobilnummer, men inntil seks SWAP-avtaler totalt. SWAP forutsetter et FRIHET, Yng, U18- eller U11-abonnement. Ved bytte av mobil må du inngå ny SWAP-avtale på 24 mnd. og levere inn din gamle mobil.

Kan man swappe en ødelagt telefon?

- Om mobilen for eksempel blir vannskadet må du i prinsippet kjøpe deg en helt ny mobil om du ikke er forsikret – denne type skader går nemlig ikke an å reparere. Med SWAP Plussforsikring betaler du bare 500 kroner i egenandel. 59 kroner i månedspris er en liten sum å betale for stor trygghet. Kan man swappe med knust skjerm? Forsikring for knust skjerm er inkludert i alle SWAP-avtaler. Er du uheldig og knuser skjermen, er det enkelt å få ny skjerm. Det eneste du trenger å betale er egenandelen på 500 kroner. Det samme gjelder om du ønsker å bytte mobil etter 12 måneder.

Så, kan jeg swappe i butikk?

Har du mobil med SWAP-avtale kan du bytte den inn her på nett, i butikk eller i Mitt Telenor-appen. Du beholder mobilen din frem til du får den nye. Hvordan returnere mobil Telenor? Du returnerer mobilen raskt og enkelt ved å benytte den frankerte returlappen som fulgte med i pakken. Angreskjema fylles ut og returneres sammen med mobilen. Husk også å få med kvittering fra postkontoret, dette som en sikkerhet dersom noe skulle skje med pakken før vi mottar den.

Hva skjer når SWAP går ut?

Hva skjer hvis jeg vil avslutte avtalen før det har gått 24 måneder? Du kan betale inn de resterende nedbetalingene om du ønsker det. Du beholder mobilen, men fordelene med SWAP vil opphøre (forsikring og mulighet for å bytte til ny mobil).

By Pierette Abentego

Hva skjer med SWAP telefonene? :: Hvordan sende pakke med DHL?
Nyttige lenker