Hjem > H > Hvordan Bruke Mobilen Til Å Betale Med?

Hvordan bruke mobilen til å betale med?

betale

Trinn 2: Finn ut om telefonen din har NFC

  1. Åpne Innstillinger .
  2. Skriv inn «NFC» i feltet «Søk i innstillingene».
  3. Trykk på og slå på NFC. Hvis du ikke finner NFC, kan ikke telefonen din brukes til kontaktløs betaling.

Les mer

Hvordan betale med telefon i butikk?

Med Google Pay slipper du å taste PIN

For betalinger under 400 kroner holder det å legge telefonen med aktiv skjerm inntil terminalen, akkurat som når du betaler med kontaktløst kort. For høyere beløp må du bare låse opp telefonen før du legger den inntil terminalen.
Hvordan betale med Samsung? Samsung Pay

Lar deg betale med mobilen i vanlige betalingsterminaler der du vanligvis ville brukt vanlig bank- eller kredittkort. Betalingen gjøres ved å holde telefonen mot betalingsterminalen og bekrefte betalingen med fingeravtrykk.

Derav, hvordan betale med iphone i butikk?

Betal med iPhone og Apple Watch i butikk

  1. Har du mobil med "Touch ID": Hold telefonen i nærheten av terminalen, hold fingeren på hjemknappen og betal med "Touch ID"
  2. Har du mobil med "Face ID": Dobbeltklikk på sideknappen og betal med "Face ID"
  3. Apple Watch: Dobbeltklikk på sideknappen og hold klokken nær terminalen.
Hvordan aktivere Coopay? Hvordan ta i bruk Coopay? Tjenesten aktiveres i Coops medlemsapp, «Mitt Coop». Neste gang du er i butikken, velger du betaling med Coopay, åpner appen og scanner QR-koden på samme sted der medlemskortet skannes.

Hvordan bruke bankkort på iPhone?

Betal med standardkortet ditt på en iPhone med Face ID

  1. Dobbelttrykk på sideknappen.
  2. Når standardkortet vises, kan du se på iPhone for å autentisere med Face ID, eller du kan skrive inn koden.
  3. Hold toppen av iPhonen noen få centimeter fra den kontaktløse leseren til ordet «Ferdig» og et hakemerke vises på skjermen.
Dessuten, hvordan betale med mobilen på kiwi? Du kan benytte mobilbetaling (Apple Pay og Google Pay) eller du kan betale med oppspart Trumf-bonus som du har aktivert i profilen din. Dersom du har registrert bankkortet ditt på din Trumf-profil trenger du ikke i tillegg å vise eget Trumf medlemskort når du betaler.

Kan man betale med Vipps på Kiwi?

Kan betale med Vipps

- Vi har også fått ordnet det slik at vi kan fjerne OK-kravet på mindre betalinger, som vi er veldig fornøyde med. Nå skal vi bare få på plass det tekniske i alle butikkene våre, så om ikke lenge slipper kundene våre også det ekstra tastetrykket, sier Calle Hägg, PR- kommunikasjonssjef i Rema 1000.
Tilsvarende, hvordan betale med mobilen i butikk dnb? Last ned Google Pay appen i Google Play Store på din Android enhet. Velg "betalingsmåte" og legg inn ønsket DNB kort.

Angående dette, hvordan bruke samsung pay i norge?

Hvordan fungerer det? Betalingen gjennomføres når Telefonen, klokken eller enheten med Samsung Pay-støtte hålls nær en betalingsterminal, og godkjennes med fingeravtrykk eller pin på enheten. Betalingen belastes så brukerens betalingskort som er registrert på Samsung-kontoen.

By Hardie

Hvordan få Vipps kode? :: Hvem godtar Apple Pay?
Nyttige lenker