Hjem > H > Hvordan Betale Med Telefon I Butikk?

Hvordan betale med telefon i butikk?

Med Google Pay slipper du å taste PIN

For betalinger under 400 kroner holder det å legge telefonen med aktiv skjerm inntil terminalen, akkurat som når du betaler med kontaktløst kort. For høyere beløp må du bare låse opp telefonen før du legger den inntil terminalen.

Les mer

Hvordan bruke Trumf på KIWI?

For å aktivere bonusbetaling, må du først logge inn og velge bruk bonus. Her velger du hvor mye bonus du vil bruke i butikken. Når du har valgt beløp og butikk, trykker du aktiver. Hvordan bruke Trumf i butikk? Hvordan fungerer bonusbetaling i butikk? Alt du trenger å gjøre for å bruke din bonus som betaling i butikk er å aktivere ønsket beløp og velge hvor du vil bruke bonusen. Neste gang du eller noen i ditt Trumf-medlemskap handler med et Trumf-registrert kort, blir bonusen trukket fra kjøpsbeløpet.

Hvordan aktivere Tæpping?

Kortet aktiveres ved førstegangsbruk i chip terminal. Hold kortet inntil terminalen – du får da beskjed om å stikke det inn og taste PIN. Deretter er kortet klart for kontaktløs betaling. Derav, hvordan betale med lommebok? Fyll på et kort med digitale penger

  1. Trykk på kortet med digitale penger i Lommebok-appen.
  2. Trykk på Fyll på penger.
  3. Velg beløpet du ønsker å overføre til kortet, og trykk på Legg til.
  4. Velg kortet du ønsker å betale med, og fullfør transaksjonen med Face ID eller Touch ID.

Hvordan betale med iPhone i butikk?

Betal med iPhone og Apple Watch i butikk

  1. Har du mobil med "Touch ID": Hold telefonen i nærheten av terminalen, hold fingeren på hjemknappen og betal med "Touch ID"
  2. Har du mobil med "Face ID": Dobbeltklikk på sideknappen og betal med "Face ID"
  3. Apple Watch: Dobbeltklikk på sideknappen og hold klokken nær terminalen.
Hvordan betale fra mobilen? På noen modeller behøver du bare å holde telefonen mot terminalen, og mobil-lommeboken åpnes automatisk. På andre må du låse opp for å kunne betale, for eksempel ved å skrive inn PIN-kode eller ved hjelp av touch-ID.

Kan man betale med Vipps på Kiwi?

I dag har butikkene våre betalingsterminaler fra leverandøren Nets som ikke har løsning for Vipps mobilbetaling. Vi er i gang med å bytte betalingsterminaler i butikkene våre, som muliggjør enda flere betalingsformer enn i dag. Hvordan aktivere Trumf? Via SMS aktiverer du hele din Trumf-bonus. Send UTTAKMENY til 2155. Tjenesten forutsetter at ditt mobilnummer er registrert hos Trumf. Dersom du ikke har tilgang til Internett, kan også Trumf-kundeservice (tel 22 56 33 00) hjelpe deg med aktivering.

Hvordan beregnes Trumf?

Vi liker å gjøre det enkelt, så 1 krone i Trumf-bonus er faktisk 1 krone - enklere blir det ikke! Du sparer bonus hos alle partnere tilknyttet Trumf på alt fra dagligvarer, drivstoff og netthandel, til blomster, strøm og apotekvarer. Bonusen du sparer samles på din Trumf-konto og kan brukes når og hvordan du vil.

By Hedva Baerg

Hvordan få Trumf på bankkort? :: Kan man betale med Vipps på Kiwi?
Nyttige lenker