Hjem > H > Hvordan Logge Inn På Apple-Id?

Hvordan logge inn på Apple-ID?

Velg Apple-menyen  > Systemvalg. Klikk på Logg på. Oppgi Apple-ID og passord. Hvis du blir bedt om det, angir du den sekssifrede verifiseringskoden som ble sendt til den godkjente enheten din eller det godkjente telefonnummeret og fullfører påloggingen.

Les mer

Hvordan bekrefte betalingsinformasjon på iTunes store?

Hvis betalingsmåten avslås i App Store eller iTunes Store

  1. Bruk enheten din til å sjekke betalingsinformasjonen din.
  2. Hvis kortet ditt ble avslått, legger du til en ny betalingsmåte eller oppdaterer betalingsinformasjonen din.
  3. Betalingsmåten din blir belastet for den ubetalte saldoen.
Tilsvarende, hvordan legge til boardingkort i wallet? Slik legger du til et ombordstigningskort, en billett eller et annet kort i Lommebok på iPhone
  1. Åpne appen, e-posten, varselet eller annen kommunikasjon som inneholder ombordstigningskortet, billetten eller et annet kort.
  2. Trykk på Legg til i Lommebok.
  3. Følg instruksjonene på skjermen.

Følgelig, hvordan legge til kort i wallet?

Via Mobilbank-appen

Logg inn i Mobilbank-appen med BankID på mobil, TouchID eller FaceID. Velg ett kort og klikk på "legg til i Apple Wallet" Følg instruksjonene og all din kortinformasjon vil bli lagt til.
Så, hvordan bruke apple pay med dnb? Først åpner du appen Wallet og trykker på plusstegnet. Deretter følger du instruksjonene på skjermen. Gå til Innstillinger, åpne Wallet og Apple Pay og velg Legg til kredittkort eller debetkort. Deretter følger du instruksjonene på skjermen.

Også, kan man bruke apple pay overalt?

Du kan bruke Apple Pay i butikker, i apper, på nettet i Safari, på kollektivtransport i enkelte land og regioner, samt i Message Apple. Tilsvarende, hvordan bruke mobilen til å betale med? betale

Trinn 2: Finn ut om telefonen din har NFC

  1. Åpne Innstillinger .
  2. Skriv inn «NFC» i feltet «Søk i innstillingene».
  3. Trykk på og slå på NFC. Hvis du ikke finner NFC, kan ikke telefonen din brukes til kontaktløs betaling.

Hvordan bruke mobilen som bankkort?

Med Google Pay slipper du å taste PIN

For betalinger under 400 kroner holder det å legge telefonen med aktiv skjerm inntil terminalen, akkurat som når du betaler med kontaktløst kort. For høyere beløp må du bare låse opp telefonen før du legger den inntil terminalen.
Deretter, hvordan bruke bankkort på iphone? For å kunne bruke Apple Pay er du først nødt til koble et kredittkort til din «Wallet» på iPhonen din. Gå inn på Innstillinger --> Wallet og Apple Pay --> Legg til kreditt- eller debetkort. Eventuelt kan du gå rett til Wallet-appen og gjøre det derfra.

Ta dette i betraktning, når kommer dnb med apple pay?

- Mobilbetaling i butikk vil være et viktig betalingsmiddel i fremtiden, sier Benjamin Kristoffer Golding i DNB. Apple Pay-støtte i Norge ble kunngjort og lansert 20. juni samme år.

By Gellman Wineinger

Hvordan aktivere Coopay? :: Hvordan betale med Apple Pay i butikk?
Nyttige lenker