Hjem > H > Hvordan Betaler Man Icloud?

Hvordan betaler man iCloud?

Åpne Innstillinger-appen. Trykk på navnet ditt. Trykk på Betaling og levering. Du må kanskje logge på med Apple-ID-en.

Les mer

Følgelig, hva koster icloud?

Dette er prisene og lagring: 50 GB iCloud: 0,99 € / måned. 200 GB iCloud: 2,99 € / måned. 1 TB iCloud: 9,99€ / måned. Man kan også spørre hva er forskjellen på icloud og icloud drive? iCloud Drive gir deg sikker tilgang til alle dokumentene dine på iPhone, iPad, iPod touch, Mac og Windows-PC. Når du logger på iCloud, har du tilgang til iCloud Drive. Med iCloud Drive kan du holde filer og mapper oppdatert på alle enhetene dine, dele filer og mapper med venner, familie og kollegaer, og mye mer.

Hvordan få mer plass på iCloud?

iCloudfrigjøreplass

Kom i gang med iCloud-bilder:

  1. Trykk på Innstillinger > [ditt navn] > iCloud > Bilder.
  2. Slå på iCloud-bilder.
  3. Trykk på Optimaliser iPhone-lagring for å spare plass på enheten din.
Folk spør også hvordan bekrefte betalingsinformasjon på itunes store? Hvis betalingsmåten avslås i App Store eller iTunes Store
  1. Bruk enheten din til å sjekke betalingsinformasjonen din.
  2. Hvis kortet ditt ble avslått, legger du til en ny betalingsmåte eller oppdaterer betalingsinformasjonen din.
  3. Betalingsmåten din blir belastet for den ubetalte saldoen.

Hvordan se hva som er lagret på iCloud?

iCloud er Apple-tjenesten som lagrer bildene, filene, notatene, passordene og de generelle dataene dine på en sikker måte i nettskyen, og holder dem oppdatert på alle enhetene dine automatisk. Med iCloud er det også enkelt å dele bilder, filer, notater og mer med venner og familie. I forhold til dette, hvor mye koster det for mer lagringsplass? Rundt regnet kan vi si at et lager på ti kvadratmeter vil koste et sted mellom 1.800 og 3.300 kroner. For et lager på 20 kvadratmeter vil prisen ligge på mellom 2.700 og 4.500 kroner.

Hvor mange GB i iCloud?

Med iCloud får du automatisk 5 GB kostnadsfri iCloud-lagringsplass for bilder, videoer, filer med mer. Hvis du vil ha mer lagringsplass og premiumfunksjoner, kan du oppgradere til iCloud+ fra en av enhetene dine. Hva er iCloud Plus? Hva er iCloud+? Med iCloud+ får du alt iCloud tilbyr, i tillegg til premiumfunksjoner som Privat videresending med iCloud, Skjul e-postadressen min, støtte for Sikker HomeKit-video og nok lagringsplass for alle dataene dine.

I forhold til dette, kan man logge på icloud fra pc?

På en Windows-PC kan du konfigurere og logge på iCloud for Windows for å få tilgang til bilder, dokumenter med mer. Du kan også logge deg på iCloud.com fra nettleseren din. Finn ut hvilke iCloud.com-funksjoner som er tilgjengelige på enheten din.

By Cathyleen Deperte

Når kom iCloud? :: Kan man hurtiglade uten brikke?
Nyttige lenker